Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 13 iulie. Surprize pentru Tauri, reușite deosebite pentru Raci și Balanțe

Horoscop Minerva 13 iulie. Surprize pentru Tauri, reușite deosebite pentru Raci și Balanțe

Celebrul astrolog Minerva ne aduce horoscopul zilei. Sunt tot felul de schimbări importante pentru toate zodiile.

Horoscop Minerva 13 iulie. Surprize pentru Tauri, reușite deosebite pentru Raci și Balanțe
de Gabriel Dano    |    13 Iul 2021   •   16:35


Ce spune horoscopul de la Minerva azi, 13 iulie? Pentru cei aflați sub semnul Taurului, ziua va fi una de maxim interes. Așa că pregătiți-vă!

Berbec – Influxurile planetare induc ideea schimbării, așa ca o adiere. Această notificare spirituală adăugată, poate fi transformată în avantaj. În primul rând, adoră-ți patul! Cel mai important obicei de sănătate pentru tine este somnul. De asemenea, lucrează intens, fă mișcare și suficient exercițiu fizic în timpul zilei, astfel încât să fii obosit la culcare. Deciziile luate în ultimele zile trebuie revizuite.

Taur – Ziua va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune. Ești încurajat să te vezi cu prietenii și, dacă este posibil, să faci mișcări îndrăznețe.
Horoscop Minerva, 13 iulie. Ce îi așteaptă pe „raci„

Gemeni – Dacă vrei să mergi mai departe astăzi, este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi. Se creează din orice, situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți lumii. Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Rac – Ziua împinge lucrurile în favoarea ta. Fără riscuri, fără recompense! Indiferent dacă alegi romantismul, creativitatea, copiii sau divertismentul, ascultă-ți intuiția și inima înainte de a decide. Este perioada concediului ața că răsfață-te! Citește de două ori mail-ul sau SMS-ul înainte de al trimite. Greșelile stupide de ortografie nu sunt chiar atât de amuzante.

Leu – Poți să faci ce vrei, cu o singură condiție: să spui persoanei apropiate adevărul despre o problemă pentru care te simți vinovat. Dacă vorbești, acasă sau într-o atmosferă privată și confortabilă, vei descurca lucrurile. Apoi, poți merge mai departe și te poți bucura de relație. Este adevărat însă că și ceea ce dorești s-ar putea schimba de la o oră la alta, dar deocamdată speranța este vie și aștepți cu nerăbdare să te miști.

Fecioară – Influxurile planetare ți-au provocat o mare confuzie mentală în ultima vreme, dar vestea bună este că atmosfera se va schimba în curând. Astăzi lucrurile care s-au dus înapoi sau au fost în pauză îți vor relua mersul înainte. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai iubit, pregătește-te ca acele sentimente familiare să reapară. Este mai mult decât centrul ființei tale: funcționează pentru a te echilibra.
Balanță, fii puternic/ă. Ai un sprijin extraordinar

Balanță – Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte. Pe urmă decizii, după decizii până spre seară, târziu. În tot acest timp ce s-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegerea dacă a fost corectă sau nu.

Continuarea, pe Evz.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Angajații ale căror salarii scad după aplicarea măsurilor!
x close