Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 16 iulie. Berbecii au o nouă viziune asupra tuturor, Leii vor scăpa de neînțelegeri

Horoscop Minerva, 16 iulie. Berbecii au o nouă viziune asupra tuturor, Leii vor scăpa de neînțelegeri

Astrologul Minerva spune că astrele aduc o zi plină de romantism celor mai multe dintre zodii.

Horoscop Minerva, 16 iulie. Berbecii au o nouă viziune asupra tuturor, Leii vor scăpa de neînțelegeri
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2021   •   19:14

Berbec – În sfârșit, recunoști că ești îndrăgostit! Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă vrei să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și propune-i acest lucru. Cu siguranță va accepta. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie.

Taur – Unii dintre voi ar putea fi plăcut surprinși când au parte de o propunere romantică neașteptată. Fă tot posibilul și acceptă. Nu fă, în schimb, chiar tot ce îți cere partenera / ul fără a lua în considerare și consecințele. Neînțelegerile între cuplurile căsătorite vor fi rezolvate și veți experimenta o nouă apropiere.

Gemeni – Îndrăgostiții trebuie să petreacă cât mai mult timp, unul cu celălalt. A trecut ceva timp de când voi doi nu ați mai discutat cu privire la problemele care contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați puțin înainte de a da de știre părinților. Adolescenții ar trebui să lase dragostea și să se concentreze asupra studiilor.

Rac – Trebuie să afli dacă partenera/ul dorește o relație pe termen lung. Vorbește cu ea/el ca să poți lua o decizie. Înainte de a face orice pas major, asigură-te că ceea ce simți este iubire și nu pasiune. Vei beneficia de pe urma acestei conversații sincere. Nu bagateliza problemele deoarece ignorarea lor nu le va face să dispară.

Leu – Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenera/ul, care vă vor aduce mai aproape ca niciodată. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele zile în care nu ai putut să-i acorzi partenerului tău, suficient timp. Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri și își vor alina relația.

Fecioară – Cei singuri care caută cu disperare iubire își vor vedea visele împlinite. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de o persoană. De asemenea, este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite. Dezacordurile din ultimele zile se vor rezolva. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu.

Balanță – O cină mult așteptată la lumina lumânărilor cu iubita/ul este în cărți. Profită și transmite-i adevăratele sentimente partenerei/lui. S-ar putea să apară mai multe lucruri sociale în sâmbătă. Participarea la acest lucru pare a fi o idee bună, deoarece planetele spun că e musai să întâlnești pe cineva special.

Scorpion – Te simți pasional și dorești să dai iubire și afecțiune la fel de mult precum dorești să primești. Unii dintre voi se vor gândi serios la o relație angajată. Posibil să întâlnești o fostă relație și te gândești să revii, dar eu spun să-ți vezi de treaba ta. Posibil ca persoanele singure să găsească partenerul visat mai repede decât speră.

Săgetător – Există șanse ca o flacără veche să se reaprindă. Dar numai de o parte. Chiar încearcă să stabilească din nou contactul cu tine fapt care va aduce emoția înapoi în viața ta. Acum depinde de tine ce decizi, dacă vrei să te mai complici sau nu. Nu lăsa problema suspendată, trebuie să iei o decizie altfel ar putea avea repercusiuni grave.

Capricorn – Ai putea avea unele blocaje și neînțelegeri în familie, duminică. Fie încetezi să-ți mai pese ce spune lumea despre ea/el, fie reușești să pui o distanță între tine și ceilalți. Este o perioadă bună pentru aceia dintre voi care v-ați îndrăgostit recent, vă distrați și discutați despre căsătorie. Cei singuri vor întâlni și ei pe cineva.

Vărsător – O zi excelentă pentru viața emoțională și afectivă, în special dacă ești căsătorit. Petreceți mult timp împreună. Dezvolți o mai bună înțelegere a partenerului. Vei putea să rezolvați diferendele printr-un dialog onest și vei experimenta o nouă apropiere în relație. Dorești o parteneră potrivit pentru a fi mama copiiilor tăi.

Pești – Viața intimă aduce o bucurie neașteptată pentru mulți dintre voi. În ce privește intrarea într-o nouă relație, este recomandabil să te mai gândești înainte de a face pasul. Lucrurile se schimbă însă, astăzi. Lucrurile se mișcă mult mai ușor atunci când o mare parte din așteptările tale se împlinesc.

sursa: Evz.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close