Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 17 august 2021. Balanțele fac o schimbare, Săgetătorii se afirmă în carieră

Horoscop Minerva, 17 august 2021. Balanțele fac o schimbare, Săgetătorii se afirmă în carieră

Cunoscutul astrolog Minerva a realizat horoscopul pentru data de 17 august 2021. Ziua este definită de determinare și înțelepciune. Nu este o zi bună pentru a cheltui banii pe micile plăceri.

Horoscop Minerva, 17 august 2021. Balanțele fac o schimbare, Săgetătorii se afirmă în carieră
de Gabriel Dano    |    17 Aug 2021   •   16:38

Berbec – Nu vei câștiga nicio cursă astăzi. Mai bine lasă-te dus de val. Este un exercițiu de răbdare și există un fel de forță liniștită care vine împreună cu ideea de a nu grăbi pe nimeni. Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să obți câștiguri bune din micile tale aranjamente. Schimbări și o îmbunătățire a sănătății tale.

Taur – S-ar putea ca volumul de muncă să crească, dar totuși să fii capabil să ții în frâu lucrurile. Asta se datorează faptului că ești foarte bine organizat și te miști într-un ritm care îți aparține. Unele profituri dintr-o sursă neașteptată. Vei beneficia de pe urma lor dac îți vei achita dările la timp. Sănătatea se va îmbunătăți numai dacă ai grijă deosebită de ceea ce mănânci.

Gemeni – Încep să-ți bântuie prin minte o grămadă de întrebări. O discuție te determină să te gândești a un nou subiect, într-un mod radical, în care te-ai considerat mult timp expert. Este un moment bun pentru a te reevalua la locul de muncă. Cheltuie acești bani cu înțelepciune, deoarece ești predispus să cheltuiți excesiv. Probleme cu tensiunea, cei vârstnici.

Rac – De ce să te mulțumești cu ceva mărunt și nu cu ceva mai mare și mai bun? Zilele acestea fii atent la departamentul de cheltuieli. Asigură-te că îți permiți orice, mai ales dacă ți-ai pus inima la bătaie și apoi bucură-te de răsfăț. Monitorizază-ți strict dieta în perioada imediat următoare. Nu îți neglija sănătatea ci urmează restricțiile impuse de aceasta.

Leu – Pretinde că te-ai săturat de propria voce și vrei să auzi și vocea altuia. Și mergi mai departe, chir dacă cineva te provoacă. Uneori este bine să fii provocat! În afară de îmbunătățirea abilităților de comunicare, acordă mai multă atenție abilităților tehnice. Nu este o zi bună pentru a cheltui banii pe micile plăceri. Dureri de cap. Relaxează-te!

Fecioară – Simți că unele lucruri scapă de sub controlul, și atunci este mai bine să îți asumi unele riscuri. Acestea vor aduce recompense mari și nu ar trebui să îți fie frică să pui lucrurile în mișcare, așa cum vrei. Atenție la cheltuielile legate de problemele de familie și de copii. Fă ceea ce simți și încearcă ca tot ceea ce faci, să fie spre binele tău.

Mai mult, pe Evz.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close