Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 22 iulie. Leii au idei noi, incitante, Peștii pot face ceva care le schimbă viața

Horoscop Minerva, 22 iulie. Leii au idei noi, incitante, Peștii pot face ceva care le schimbă viața

Astrologul Minerva spune că aproape toate planurile se învârt în jurul locului de muncă, în jurul afacerilor și al relațiilor.

Horoscop Minerva, 22 iulie. Leii au idei noi, incitante, Peștii pot face ceva care le schimbă viața
de Gabriel Dano    |    22 Iul 2021   •   17:36

Berbec – Îți croiești o nișă în plan profesional. Dacă ai un vis pe care vrei să îl cunoască toată lumea, profită de oportunitățile pe care le ai astăzi. Actorii și profesioniștii din teatru se pot aștepta la vremuri mai bune, deoarece, cu anumite condiții, sălile de spectacol s-au deschis și se va juca cu ușile închise, ca să spun așa.

Taur – Mișcarea în aerul proaspăt al dimineții și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă și fizic și ca sănătate. Vei observa cum te privesc ceilalți. Dacă te enervezi sau iei o comandă rapidă, aceasta va fi observată, notată și ar putea avea un efect ciudat pentru că toată lumea se va raporta la ea, în viitor.

Gemeni – Acțiunile legate de un parteneriat sau o relație personală ar putea fi blocate acum. Obstacolul poate fi o persoană care stă în cale. Dar, reține, de asemenea, că s-ar putea să te abții, deoarece nu acționezi ca având toate informațiile. Universul a jalonat traseul cu bare de protecție ca să te împiedice să te îndepărtezi de la calea ta.

Rac – Soarele reprezintă talentele și abilitățile tale, iar Pluto te transformă prin eliminarea a tot ceea ce nu este necesar din viața ta. Astăzi, s-ar putea să îți dai seama că nu ai nevoie de o diplomă de licență sau de masterat, de certificate înrămate și puse pe perete sau stive de lucrări publicate ca să știi că ai ce să îi înveți pe ceilalți.

Leu – Îți vin noi idei, incitante. Fă lucrurile ca un maestru brutar. Grucho Marx a spus odată: „Amestecă făină și apă și obții lipici. Adaugă zahăr și ouă și ai deja o prăjitură”. Gândește-te ce dorești să aduci împreună și cine te aprovizionează cu ingrediente. Ceea ce înveți se adaugă la depozitul considerabil de cunoștințe pe care îl ai.

Fecioară – S-ar putea să descoperi că, în general, contactele pe care le ai nu te sprijină în ce vrei să faci. S-ar părea că nimic nu merge. Încercați să îți îndrepți atenția de pe piața internă pe cea internațională, deoarece astrele sugerează câștiguri din străinătate. Acum este timpul să te apleci asupra unei probleme la care te-ai gândit și să cauți o nouă idee și soluție.

Continuarea, pe EVZ.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close