Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 23 iulie. Beneficii neașteptate pentru Raci, Fecioarele fac pași importanți în carieră

Horoscop Minerva, 23 iulie. Beneficii neașteptate pentru Raci, Fecioarele fac pași importanți în carieră

Minerva a realizat horoscopul pentru ziua de 23 iulie. Potrivit astrologului, dragostea nu se mai lasă așteptată pentru nativii câtorva zodii. Pe unii îi va lua chiar prin surprindere.

Horoscop Minerva, 23 iulie. Beneficii neașteptate pentru Raci, Fecioarele fac pași importanți în carieră
de Gabriel Dano    |    23 Iul 2021   •   16:47

Berbec – Curiozitatea se îmbină cu entuziasmul, astăzi. S-ar putea să cobori în gaura de iepure a navigării pe Internet, și să găsești lucruri unul mai interesant decât altul. Cea mai bună folosire a acestei energii, este să faci ceva creativ și să explorezi un nou mod de a face lucrurile. Nu pierde timpul cu teoriile conspirației.

Taur – Când primești documente, citește-le cu atenție, nu semna ca Primarul. Același lucru s-ar putea spune și pentru investițiile de astăzi. Este posibil să ai impulsul de a cumpăra acțiuni, dar folosește ziua pentru cercetare, nu pentru a juca pe piața financiară în orb. Este un moment bun pentru a repara pereții, scările și lucrurile de prin casă.

Gemeni – Familia s-ar putea extinde, deoarece și gospodăria se extinde, plus un animal de companie. Armonia îți poate umple casa. Calmul și armonia lasă loc de iertare și de acceptare, deoarece un dialog ca între oameni maturi, ați putea fi mai înțelegători. Doar când încerci să treci linia în teritoriul partenerului, lucrurile se înrăutățesc puțin.

Rac – Dacă activezi în domenii artistice și creative, cum sunt pictorii, muzicienii și scriitorii, vei putea să îți prezinți lucrările și să profiți de beneficii neașteptate. Dacă ești student și ai aplicat pentru o bursă în străinătate, ai șanse mari să câștige una. Poți începe regimul de exerciții pe care îl planifică de mult timp.

Leu – Astăzi, ai noroc în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, este bine să-i spui iubitei tale cât de norocos te simți. Dacă ești în căutarea iubirii, ai ocazia să întâlnești pe cineva interesant, cineva care își dorește să-ți recunoască valoarea și să pună foarte mult pe masă. Analizează modul în care poți eficientiza o parte din muncă pentru a avea mai mult timp pentru tine.

Fecioară – Dacă te pregătești pentru o carieră în domeniul IT, medicină sau inginerie reușești să iei note mari la examene. Vei avea câteva rezultate notabile și te vei descurca foarte bine. Ai o imagine clară asupra ce vrei. Nu înseamnă neapărat că accepți premisele unora, dar înțelegi de unde vin. Și poate fi un punct de plecare pentru o discuție cu șefii.

Continuarea, pe EVZ.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close