Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva: Semnal de alarmă în privința lui Jupiter retrograd. Cum este afectată fiecare zodie

Horoscop Minerva: Semnal de alarmă în privința lui Jupiter retrograd. Cum este afectată fiecare zodie

Astrologul Minerva trage un semnal de alarmă în ceea ce privește influența lui Jupiter Retrograd asupra zodiilor în perioada următoare.

Horoscop Minerva: Semnal de alarmă în privința lui Jupiter retrograd. Cum este afectată fiecare zodie
de Gabriel Dano    |    21 Iun 2021   •   16:25

Minerva susține că oamenii vor scăpa complet de efectele pandemiei în anul 2024, după plecarea planetei Pluto din Capricorn. O veste bună este, însă, că săptămâna viitoare zodiile scapă de Mercur retrograd, însă, Jupiter retrograd le va face probleme nativilor.

”Pe 21 iunie, Jupiter intră în retrogradare, iar pe 22 iunie iese Mercur din retrogradare. Sfatul meu pentru toată lumea este să nu se arunce cu capul înainte până după data de 25 iunie”, a spus Minerva, pentru impact.ro.

Minerva a mai spus că în următoarea perioadă planetele favorizează investirea economiilor în imobiliare.

”Foarte mulți oameni îmi spun că vor să cumpere case sau terenuri, dar i-am sfătuit să aștepte până când Mercur iese din retrogradare. Deci, dacă aveți bani lichizi, din 22 iunie e momentul să investiți în proprietăți pentru că valoarea lor va crește”, spune Minerva.

Unii nativi vor avea probleme în ceea ce privește jobul.

”Mulți au probleme de comunicare la locul de muncă pe Mercur retrograd, când unul spune una și celălalt înțelege altceva. Din august încep să se așeze lucrurile, iar în 2022 mai scăpăm de unele restricții. Însă toată nebunia cu coronavirusul se va încheia doar după plecarea lui Pluto din Capricorn, în anul 2024. Va mai dura deci pandemia, dar nu va mai fi forma aceea virulentă”, a mai declarat ea.

Anul viitor vor veni însă răsturnări de situație pentru că Jupiter retrograd aduce mișcări de natură spirituală și se vor schimba și aspecte la nivel de religie ca instituție.

”Am intrat în Era Vărsătorului, când nimic nu se câștigă fără luptă. România este într-un blocaj total pentru că cei care ne conduc nu înțeleg că trebuie să schimbe niște lucruri, să creeze alte pârghii economice. În acest an, sfatul meu este să nu faceți niciun credit. Mare atenție la ratele bancare pentru că bancherii sunt în stare să vă ia casa dacă nu plătiți la timp datoria. Prețurile caselor vor continua să crească. De asemenea, vor continua să iasă la iveală adevăruri care ne-au fost ascunse sute de ani.

Din punct de vedere social, politic și vizionar, se va produce o mutație extraordinară. Schimbările au început din anul 2008, când Pluto a intrat în Capricorn și s-a produs prima criză economică puternică. Nu trebuie să ne speriem, ci să luăm lucrurile așa cum sunt, să fim pregătiți din punct de vedere psihic, iar fiecare vom găsi tăria înlăuntrul nostru. Nu trebuie să ne împotrivim, ci să acceptăm schimbarea. Atunci se va face saltul de conștiință și vom percepe altfel lumea”, a mai adăugat Minerva.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close