Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru weekend, 7 - 8 aprilie. Zodia care va avea un weekend de coșmar

Horoscop pentru weekend, 7 - 8 aprilie. Zodia care va avea un weekend de coșmar

Horoscop pentru weekend, 7 - 8 aprilie. Zodia care va avea un weekend de coșmar
06 Apr 2018   •   19:52

Berbec

Modul în care decizi să îţi cheltui banii va fi esenţial pentru starea ta de spirit. Fă lucrurile care te fac fericit, nu tinde spre ceva care nu te atrage, dar care nu costă mult, căci modul în care te simţi va fi profund afectat.

Taur

Este momentul perfect să lucrezi la o pasiune mai veche de a ta. Inspiraţia atinge cote maxime în acest weekend, motiv pentru care vei petrece timp de calitate. Încearcă să fii deschis în faţa noutăţilor, fără să critici înainte de a afla tot.

Gemeni

Fericirea ta va depinde de capacitatea de a ţine o iubire în spatele uşilor închise. Cu cât îţi expui mai mult viaţa amoroasă, cu atât fericirea este mai puţin probabilă. În acest weekend înveţi că intimitatea este cheia unei relaţii de succes.

Rac

Vei petrece mult timp cu prietenul tău cel mai bun sau cu partenerul de cuplu. Este un moment perfect pentru socializare. Dacă nu eşti într-o relaţie, este posibil să întâlneşti pe cineva cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Leu

Eşti din ce în ce mai popular, motiv pentru care vei fi în centrul atenţiei. Cunoşti o mulţime de oameni noi şi începi să formezi legături ce vor dura. În plus, reuşeşti să te organizezi mai bine din punct de vedere profesional.

Fecioară

Iubirea la distanţă funcţonează când tu şi perechea ta vă conectaţi la nivel spiritual. Cu toate acestea, încearcă să discuţi mai mult despre lucrurile care te deranjează, căci această încercare a ta de a face totul perfect te va extenua, în cele din urmă.

Balanţă

Ai parte de un weekend relaxant, alături de persoane dragi ţie. Ai parte de mâncare bună, companie plăcută şi filme bune. Vacanţa începe cu energie pozitivă şi socializare. În plus, nici pasiunea nu va lipsi din peisaj.

Scorpion

Comunicarea este cheia succesului în acest weekend. Petreci timp cu familia, prietenii şi partenerul de viaţă. Reuşeşti să îţi organizezi bine timpul, chiar dacă simţi nevoia de mai multă odihnă. Pot exista unele conflicte minore cu partenerul.

Săgetător

Chiar dacă în aer miroase a vacanţă, te gândeşti doar la muncă. În aceast weekend, petreci mult timp în faţa laptopului, gândindu-te şi încercând noi strategii de abordare pentru problemele de la locul de muncă. Ar fi bine să iei o pauză!

Capricorn

Eşti determinat să rezolvi o serie de probleme pe care le tot amâni: fie că este vorba de subiecte pe care le-ai tot evitat, fie că este vorba de proiecte pe care le-ai tot amânat, acum este momentul perfect să scapi de această tensiune.

Vărsător

Petreci mare parte din timp într-un cadru relaxant, alături de persoane dragi ţie. Eşti fericit că reuşeşti, în sfârşit, să îţi acorzi puţină atenţie. Viaţa este mai uşoară când ai un loc relaxant în care să te întorci la finalul zilei.

Peşti

Acest weekend este dedicat prietenilor din copilărie. Nu v-aţi mai văzut de mult, motiv pentru care o să aveţi despre ce să discutaţi de dimineaţă până seara. Este frumos să vedeţi modul în care aţi evoluat de când nu v-aţi mai văzut.

Sursa: jurnalul.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close