Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul prietenilor falși. Cele cinci zodii în care nu poți avea încredere

Horoscopul prietenilor falși. Cele cinci zodii în care nu poți avea încredere

Horoscopul prietenilor falși. Câteodată este destul de greu să îți dai seama de intențiile reale pe care le are o persoană din viața ta, dar aceste cinci zodii sunt de evitat.

Horoscopul prietenilor falși. Cele cinci zodii în care nu poți avea încredere
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    14 Mar 2023   •   09:17

Desigur că nu este o regulă ca doar aceste zodii să dezamăgească și există și nativi din această listă pe care te poți baza.

Cu toate astea, potrivit unor statistici realizate de americani, aceste cinci zodii sunt de evitat în cazul în care ai nevoie de ajutorul sau sfatul unui prieten adevarat.

5. Horoscopul prietenilor falși - Pești

Dacă ești într-o situație de criză, Peștii nu îți vor fi alături și vor fi primii care te vor abandona. Este o zodie superficială, care îți poate face rău cu zâmbetul pe buze. 

4. Horoscopul prietenilor falși - Scorpion

Este misterios și reacționează așa cum te-ai aștepta cel mai puțin. Nu poți avea încredere în loialitatea sa. Nativii acestei zodii au un orgoliu mult prea mare pentru a se gândi și la altcineva în afară de ei.

3. Horoscopul prietenilor falși - Leu

Leii se cred centrul Universului. Nu există altcineva mai bun sau mai inteligent decât ei. Dacă nu este despre ei, o vor face să fie, așa că dacă situația îi va pune să aleagă între tine și ei, fii sigur că te va lăsa baltă.

2. Horoscopul prietenilor falși - Berbec

Berbecii susțin sus și tare că sunt loiali, dar atunci când trebuie să pună în practică, uită de loialitate. Sunt responsabili în prietenii, dar fără nicio ezitare va face tot posibilul ca el să se afirme primul în ceva ce îți place ție. Te va ajuta să te ridici, dar pe umărul lui, ca el să fie primul care scoate capul afară.

1. Horoscopul prietenilor falși - Gemeni

Gemenii sunt pe primul loc în topul prietenilor falși. Asta pentru că ei stăpânesc arta comunicării atât de bine, încât reușesc să manipuleze orice situație în favoarea lor. Nu contează că tu ieși pe minus mereu. Schimbători din fire, azi te plac, mâine nici nu vor să te vadă. Partea bună este că, de obicei, este evident caracterul lor, așa că măcar știi exact de cine să te ferești.

×
Subiecte în articol: Horoscop prieteni falși
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close