Antena 3 CNN Horoscop Horoscop sănătate 2024, cu Mariana Cojocaru. Balanţele au restanţe la datoriile karmice, Peştii sunt sfătuiţi să stea în gardă

Horoscop sănătate 2024, cu Mariana Cojocaru. Balanţele au restanţe la datoriile karmice, Peştii sunt sfătuiţi să stea în gardă

Horoscopul sănătăţii 2024, cu Mariana Cojocaru. Balanţele au restanţe la datoriile karmice, iar Peştii sunt sfătuiţi să stea în gardă.

Horoscop sănătate 2024, cu Mariana Cojocaru. Balanţele au restanţe la datoriile karmice, Peştii sunt sfătuiţi să stea în gardă
Sursa foto: Antena Stars/ Getty Images Thanumporn Thongkongkaew
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2024   •   19:00

Anul 2024 vine cu vești promițătoare pentru sănătate. În primul rând, Soarele va guverna acest an, ca și astru, cu energie pozitivă. Spuneam vești bune și nu foarte bune, de aceea trebuie să fiți atenți din cauza ocultației care va veni între Luna albă, la debut de an, care marchează sănătatea bună, și Luna neagră, care va fi conjunctă, deci cu Luna albă în Fecioară. Acolo trebuie să fiți atenți.

Persoanele care se știu cu probleme digestive, ale aparatului digestiv, sau cu probleme cardiace și circulatorii, trebuie să fie cu mare băgare de seamă. În a doua parte a lui 2024, când Luna neagră va intra în Balanță, acolo persoanele care știu că sunt sensibile cu plămânii și coloana, trebuie să acorde o atenție mai mare.

Pentru Berbec

2024 vă atenționează asupra problemelor care ar putea să apară în zona alimentației, diete. Deci, trebuie să faceți mișcare, sport și trebuie să aveți o alimentație cât mai echilibrată. Asta în prima parte a anului, în cea de-a doua parte a anului, atenție la sănătatea unei persoane dragi.

Pentru Taur

Prima parte a anului pare destul de temperată, doar că trebuie să fiți atenți la sănătatea celor mici. Abia în cea de-a doua parte a anului 2024 se pare că pot să apară ceva probleme care vă sâcâie de mai mult timp, deci rezolvați-le.

Pentru Gemeni

Anul debutează cu Mercur Retrograd în Săgetător, de aceea, tot ce ține de agitație, stres, trebuie să fie luate în considerație.

Pentru Rac

Racul va trebui să fie atent la deplasări. Dacă sunt cu folos, atunci e de bine. Dacă nu, se spune că agitația aceasta trebuie controlată și temperată, din cauza disputelor care ar putea să apară cu alte persoane.

Pentru Leu

Anul are aspecte cât se poate de bune, datorită Soarelui, doar este patronul vostru. Dar, Leii, în egală măsură, pot fi vulnerabili. În anul următor, cei care se știu cu sensibilități mai deosebite, să nu se culce pe o ureche.

Pentru Fecioara

Mi-ar plăcea să vă dau vești foarte bune, dar o să vă spun așa, că în 2024, una este caldă, ca și veste, alta poate să fie rece, deci feriți-vă de frig și mai ales fiți atente Fecioarelor la ceea ce mâncați, pentru că este un an cu sensibilități în această zoană.

Pentru Balanța

În prima parte a anului doar chestiunile care țin de karmă. Karmă înseamnă vieți anterioare sau lucruri nerezolvate din trecut, care pot să atârne destul de greu. Doar în prima parte a anului 2024 sunt aspecte de genul ăsta, dar atenție trebuie să fie mare după luna iulie, când Luna neagră va intra în Balanță, deci pentru voi trebuie să existe un echilibru și o armonie în relația cu natura și cu universul.

Pentru Scorpion

La voi veștile sunt cât se poate de ok. De ce? Pentru că cei care au avut probleme în ultimii doi ani, acum ar trebui să se tempereze, deci nu sunteți în vizorul astrelor, doar scorpionii care nu au rezolvat problemele în ultimii doi ani de zile, acum ele pot scăpa de sub control.

Pentru Săgetător

Avem și planete foarte bune, de exemplu Venus și Cerest, care dau o stare de spirit pozitivă și constructivă. Dar avem și un Mercur Retrograd, care este încă activ și care vă agită. Prin urmare, trebuie să existe un echilibru între mâna dreapta și mâna stângă sau între energiile pe care le putem noi gestiona și controla.

Pentru Capricorn

Capricornul are un 2024 suficient de bun pentru că acolo nu văd tensiuni ieșite din comun, dar îmi spune că anumite presiuni pot veni din zona familiei, pentru că axa karmică rămâne în Fecioară și Berbec, sau din zona stresului de la locul de muncă, muncii în exces.

Pentru Vărsător

Vărsătorul stă destul de bine în 2024 cu sănătatea, atenție dacă aveți afecțiuni care țin de tiroidă sau de zona cervicală. Vești am pentru Vărsătorii saturniei, pentru că datorită lui Saturn în Pești și o poziție pe care o va face cu Luna albă și Luna neagră la debut de an, presiunea poate să fie destul de mare la ei.

Pentru Peşti

Pentru Peşti, lucrurile sunt destul de bine așezate în sensul în care nu sunteți vizați în mod direct, dar în zodia opusă există această ocultație în Lună albă – Lună neagră, care vă pune în gardă, pentru că dacă va face aspecte de opoziție cu Saturn și cu Neptun din constelația voastră, imediat ne atenționează asupra trăirilor emoționale pe care le puteți avea. Ori ca să puteți să vă echilibrați, este bine ca într-un astfel de an să atrageți energie benefică de la Soare.

Sfatul meu pentru 2024 este unul cât se poate de practic și de pragmatic, deja vă spuneam de faptul că trebuie să fim foarte atenți la alimentație – ce și cum și cât mâncăm. Trebuie să fim foarte atenți cu relația pe care o avem și o stabilim cu natura și cu Universul, de acolo noi ne atragem energie benefică. Și evident cum Soarele este regele pentru sănătatea lui 2024, să nu vă feriți de soare, dar nici să nu faceți exces stând la soare.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close