Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Schimbări importante pentru unele zodii

Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Schimbări importante pentru unele zodii

Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Schimbări importante pentru unele zodii
Sursa foto: sursa foto: Pixabay.com
29 Sep 2017   •   14:13

Berbec

Îți dorești să faci o schimbare în ceea ce privește aspectul. Îți este puțin teamă, însă dacă riști, o să fii foarte mulțumit de rezultat. La mijlocul săptămânii, începi niște proiecte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

Taur

Săptămâna începe plină de senzualitate, iar aerul romantic pe care ți-l oferă te aruncă în centrul atenției. Atragi priviri peste tot pe unde mergi și reușești să creezi o legătură specială cu cineva de care te simți atras.

Gemeni

Încerci să petreci mai mult timp cu familia sau prieteni, căci au existat unele probleme de comunicare în ultima vreme. Fă tot posibilul să discutați deschis despre tot ce vă deranjează. Reușești să rezolvi probleme fără prea mare efort.

Rac

Reușești să creezi legături interpersonale solide, iar toate planurile pe care le ai îți merg ca pe roate. Încearcă să planifici mai bine ce ai de făcut, iar răsplata nu va întârzia să apară. Profită de toate oportunitățile!

Leu

Te bucuri că există cineva care să se ocupe de problemele minore în locul tău, în acest început de săptămână. Mintea îți este ocupată cu lucruri mai profunde, pentru a te putea concentra pe micile responsabilități.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close