Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 27 iulie-2 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt pe cai mari. Balanțele au parte de bani

Horoscop săptămâna 27 iulie-2 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt pe cai mari. Balanțele au parte de bani

Horoscop. Toată săptămâna următoare pune mare preț pe relații. E bine să avem tact în discuțiile pe care le purtăm, dar deasemenea să facem și investigații pentru a ne lămuri cu cine avem de a face.

Horoscop săptămâna 27 iulie-2 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt pe cai mari. Balanțele au parte de bani
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   09:20

Berbec - luni și marți, calcule financiare. Reușesc să obțină din partea unei persoane, convingând-o lucruri pe care nici nu știa că poate să le ofere. Le merge foarte bine și au argumente foarte hotărâte. Marți și miercuri rezolvă probleme cu actele. În weekend nu au timp să se relaxeze pentru că au mult de lucru.

Taur - luni și marți zile foarte bune mai ales relațional. Conving o persoană să vină de partea lor. Schimbă impresia unei persoane în bine pentru ei. Miercuri și joi, calcule financiare. Dacă speculează un moment sau calitățile unei persoane reușesc să câștige puțin mai bine. Pentru weekend planuri de drum.

Gemeni - au mult de lucru încă de la începutul săptămânii. Sunt zile valoarea luni și marți. Miercuri și joi au discuții delicate cu cineva și pot lăsa o impresie incorectă. În weekend va urma o pagubă sau trebuie să fie foarte economi.

Rac - zile de inspirație luni și marți. Trebuie să facă lucrurile așa cum simt sau să se ghideze după intuiție. Miercuri și joi foarte multă muncă. Atenție la acte sau la cadrul legal și juridic. În weekend lucrurile sunt foarte tensionate cu partenerul de viață.

Horoscop. Zodia care trebuie să aibă atenție la excese

Leu - luni și marți sunt zile de recuperare sau de reflexie. Trebuie să își acorde timp. Miercuri și joi sunt în mare formă și sentimental, relaționar și social. Pot fi geloși pe o persoană. În weekend muncă, atenție la sănătate.

Fecioară - au spor luni și marți, mai ales de muncă intelectuală. Se prind de lucrurui, fac conexiuni și pot avansa foarte repede. Pot rezolva treburi repede. Miercuri și joi activități diverse, mult orientate către familie. Miercuri și joi activități orientate către familie. În weekend, distracție. Atenție la excese.

Balanță - luni și marți zile valoroase financiar. Pot obține ce își doresc. Miercuri și joi,călătorii sau aranjamente de călătorie. Primesc sfaturi bune. În weekend, stau în familie. Au discuții supărătoare sau își aduc aminte de o problemă supărătoare. 

Scorpion - luni și marți sunt zile în care sunt în formă. E bine să își ascundă intuiția. Au parte de bani miercuri și joi. În weekend călătorii. Trebuie să aibă grijă la drum.

Horoscop. Zodia care e deprimată weekendul viitor

Săgetător - luni și marți se ocupă de lucruri le-au tot amânat. Corectează ceva ce au făcut. Sunt în mare formă miercuri și joi, le merge totul din plin. Primesc laude. În weekend atenție la bani.

Capricorn - luni și marți zile sociale, sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Pot primi o invitație la un evneiment fericiți. Atenție la sănătatea unei persoane de la distanță miercuri și joi. În weekend li se îneacă corăbiile, trebuie să stea lângă persoanele tonice.

Vărsător - încep săptămâna în forță, sunt pe cai mari, au autoritate sunt implicați. Stăpânesc bine lucrurile. Miercuri și joi aduc succes, trebuie să iasă în oraș. Atenție la sănătate în weekend.

Pești - Început de săptămână foarte buni. Un specialist le dă răspunsuri. Miercuri și joi sunt în formă foarte bună profesională. În weekend sunt în mijlocul prietenilor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close