Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung în centrul atenției, Balanțele duc la bun sfârșit tot ce își propun

Horoscop săptămânal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung în centrul atenției, Balanțele duc la bun sfârșit tot ce își propun

Horoscop 31 august - 6 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna următoare.

Horoscop săptămânal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung în centrul atenției, Balanțele duc la bun sfârșit tot ce își propun
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    28 Aug 2020   •   19:20

Berbec

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și în fața oamenilor importanți din viața ta. Încearcă să îți aloci mai mult timp pentru tine, în această săptămână, și să te reconectezi cu propria persoană.

Taur

Simți că faci parte din ceva important, iar acest lucru te motivează să muncești mai mult decât în mod normal. Vrei să simți că îi ajuți pe cei din jurul tău, așa că, în această săptămână, nu prea îți aloci momente de pauză. Ai grijă să nu ajungi la extenuare.

Gemeni

În această săptămână ești în centrul atenției. Reușești să duci al bun sfârșit tot ceea ce îți propui, iar la locul de muncă chiar începi să îi motivezi și pe cei din jurul tău. În plus, descoperi o nouă pasiune care te ajută să te cunoști mai bine.

Rac

În această săptămână găsești curajul să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. Astfel, reușești să lași în spate agitația specifică orașului și să te bucuri de mai mult timp în natură, făcând activități la care nici nu te-ai fi gândit în trecut.

Leu

Încerci să îți organizezi mai bine timpul. Vrei să începi să acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu și pasiunilor pe care le ai, iar pentru asta trebuie să începi să îți organizezi mai bine responsabilitățile pe care le ai. Fă-ți o listă de priorități.

Fecioară

Îți dorești să te conectezi la un nivel mult mai profund cu partenerul de cuplu. Astfel, săptămâna aceasta este despre romantism și despre cât mai mult timp petrecut în compania persoanei iubite. Reușiți să vă faceți unele planuri de viitor.

Balanță

Ai multă energie pozitivă și reușești să duci al bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, începi să acorzi mai multă atenție părerilor persoanelor din jurul tău. Ești ami sociabil decât în mod normal, iar acest lucru te ajută să creezi noi prietenii.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close