Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Lună Nouă în Vărsător. Moment de răscruce în viețile noastre

Horoscop săptămânal Minerva 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Lună Nouă în Vărsător. Moment de răscruce în viețile noastre

Horoscop Minerva 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Iată ce prevăd astrele pentru începutul lunii februarie, în condițiile în care Luna Nouă intră în Vărsător.

Horoscop săptămânal Minerva 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Lună Nouă în Vărsător. Moment de răscruce în viețile noastre
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    31 Ian 2022   •   17:29

Horoscop Minerva Berbec

După o lună de muncă grea, începi săptămâna relaxat, alături de familie și prieteni. Ești încurajat să găzduiești o întâlnire cu ei. Putea fi o idee bună să tranformi totul într-un eveniment de rețea. Marți apare posibilitatea de a-ți face noi prieteni datorită Iunonei în Vărsător. Cunoștințele făcute cu această ocazie se pot transforma în prietenii profunde sau aventuri amoroase.

Horoscop Minerva Taur

Începi săptămâna cu oportunitatea de a crea obiective pentru viitor. Luna din sectorul personalității te încurajează să vezi tot ceea poți obține în următoarele 6 luni. De asemenea, este un moment bun pentru a forma relații profesionale puternice. Creearea unei rețele cu jucători importanți în cariera ta te-ar putea ajuta pe termen lung.

Horoscop Minerva Gemeni

După o lună în care te-ai simțit puțin neliniștit, în această săptămână iei o gură de aer. Ai ocazia unei mici aventuri încă de la începutul săptămânii, spre deliciul personal. Ieși din rutina ta și fă ceva neașteptat. Te-ai putea simți puțin detașat de familie, atât fizic, cât și emoțional.

Horoscop Minerva Rac

Pentru Raci începe o perioadă de renaștere. Vei petrece următoarele luni devenind mai conștient de lume și cu o intuiție sporită. Împărtășește cunoștințele tale cu alții. În timp ce relațiile devin tandre, s-ar putea sa devii obsedat de partenerul tău sau de ideea de a fi într-o relație.

Horoscop Minerva Leu

Se pare că ești gata să faci o înțelegere. Este un moment ideal pentru a negocia ce-ți dorești, iar găsirea de aliați este cheia în jocul de putere din lunile următoare. Este un moment bun să începi o afacere. Ai să renunți sau ai renunțat deja la unele lucruri pe care ți le-ai planificat pentru anul acesta.

Horoscop Minerva Fecioară

Ai început prost anun, simțindu-te blocat din toate direcțiile. Din fericire, ai ocazia să începi niște obiceiuri sănătoase încă de la început de săptămână. Continuă să te dedici celorlalți pentru a deveni cea mai bună persoană. Blocajele în ceea ce privește creativitatea s-au dizolvat.

Horoscop Minerva Balanță

Pentru tine săptămâna este susținută de creativitate. Ești încurajat să începi un proiect nou și captivant, care te poate ajuta să te exprimi. Nu există idei proaste, așa că nu-ți fie teamă să devii puțin sălbatic în timp ce creezi ceva original.

Horoscop Minerva Scorpion

Începi săptămâna gândindu-te la securitatea emoțională. Ești încurajat să petreci noaptea alături de cei dragi, să te lași să fii puțin emoțional sau vulnerabil. Știm că îți place să te prefaci că nu ai sentimente. Continuă să rămâi aproape de casă săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva Săgetător

Totul este despre bani acum când Marte este în Capricorn. Ești motivat să muncești din greu și să-ți îmbunătățești veniturile. Ambițiile tale sunt conduse de nevoia de stabilitate fiind un motiv bun de a începe să te agiți în ideea de acumulare.

Horoscop Minerva Capricorn

O săptămână foarte bună pentru tine. Vei fi plin de energie și motivație pentru a-ți asuma orice sarcină care îți iese în cale sau ți se încredințează. Determinarea și rezistența ta te vor ajuta să obții lucruri incredibile. Există și riscul să trebuiască să-ți regândești imaginea publică.

Horoscop Minerva Vărsător

Devii puțin mai capricios. Apar la suprafață toate sentimentele care au clocotit în tine. Încearcă să te împământezi sau poți exploda și acționa sub impulsuri distructive.

Horoscop Minerva Pești

Chiar dacă suntem în plină iarnă cu aspect de primăvară, asta nu te va împiedica să te distrezi cu prietenii. E momentul să cunoști oameni noi pentru a te ajuta să-ți îndeplinești dorințele. Cu toate acestea, nu planifica nicio ședință săptămâna aceasta. Așteaptă ca Mercur să iasă din retrogradare.

 Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close