Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul banilor septembrie 2022. Zodiile care atrag banii ca un magnet

Horoscopul banilor septembrie 2022. Zodiile care atrag banii ca un magnet

Evenimentele astrologice majore, cu un impact semnificativ în horoscopul lunii septembrie 2022 sunt tranzitul lui Venus în Fecioară și, după aceea, în Balanță, turnura retrogradă preluată de Mercur în Balanță și apoi în Fecioară, parcursul Soarelui în Balanță, Luna plină din Pești și Luna nouă din Balanță.

Horoscopul banilor septembrie 2022. Zodiile care atrag banii ca un magnet
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    29 Aug 2022   •   16:50

Iată cele trei zodii care vor avea o relație puternică cu banii în septembrie 2022.

Horoscopul banilor septembrie 2022. Gemeni

Gemenii se concentrează la începutul lui septembrie pe muncă, pentru ca mai apoi să dea întâietate chestiunilor private. Curajul și voința de fier îi ajută în atingerea țelurilor lor. Nu sunt puși în situații încurcate, dificile, așa că se descurcă bine în orice fel de demers, fără a avea nevoia să apeleze la alții. În plan profesional, este vremea să-și finalizeze și să-și treacă în revistă proiecte mai vechi. Spre sfârșitul lunii, activitatea de la serviciu  pare să le fie, temporar, tumultuoasă, plină de fluxuri și refluxuri. Îndeosebi în a doua parte a lui septembrie sunt cutreierați de idei și planuri ingenioase de a face bani. Își definesc limpede obiectivele financiare și și le urmează până în pânzele albe. Interacțiunea cu familia le poate fi tensionată, ceea ce ar trebui să-i determine să o readucă spre valorile sale comune.  

Horoscopul banilor septembrie 2022. Săgetător

Săgetătorul are la dispoziție idei și străfulgerări de clarviziune ce-i aduc norocul de partea sa și au efecte pozitive asupra celor din apropierea sa. Dacă este în căutarea unui job, împrejurările îi sunt favorabile în acest sens numai dacă se folosește cât mai bine de ele. Pe plan financiar, are prilejul să se achite de datorii și să-i rămână destui bani pentru distracții, satisfacerea unor plăceri. Își poate permite să achiziționeze ceva ce-și dorește de multă vreme.

Horoscopul banilor septembrie 2022.Vărsător

Vărsătorul trece printr-o perioadă de tranziție, de reașezare a conjuncturilor existenței sale. Ar fi de dorit, așadar, să-și asume o oarecare detașare față de realitate, să preia o atitudine de echilibru și liniște care să-i îngăduie să mediteze la tot ce este mai important pentru el. Este vremea să se gândească ce vrea cu adevărat să realizeze în sfera profesională. O sporită combativitate îi facilitează intrarea în acțiune și-l sprijină în luarea unor hotărâri decisive benefice în plan financiar. Dezvoltarea unor investiții mai vechi și inițierea altora, noi, îi asigura câștigarea de mai mulți bani. Mai mult, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop bani
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close