Antena 3 CNN Horoscop Horoscop special. Chiron retrograd până la sfârşitul anului | Lecțiile sale pentru fiecare zodie

Horoscop special. Chiron retrograd până la sfârşitul anului | Lecțiile sale pentru fiecare zodie

Horoscop special. De pe 23 iulie, Chiron este retrograd în semnul Berbecului. Iată lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent.

Horoscop special. Chiron retrograd până la sfârşitul anului | Lecțiile sale pentru fiecare zodie
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   19:45

Între 23 iulie și 27 decembrie, Chiron este retrograd în Berbec. Retrogradarea sa ne obligă să ne confruntăm cu o rană.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec

Aici există o bubă legată de încrederea de sine. Chiron are și multe implicații legate de sănătate, așa că vine cu răni fizice și emoționale. Activează frica de abandon, frica de respingere și îți arată că ești muritor. 

Horoscop Taur/Ascendent în Taur

La tine, Chiron este retrograd în Casa a 12-a. Deși crezi că furia te ajută să te eliberezi, stând în trecut și victimizându-te, nu o să îți facă bine deloc. Nu le permite de acum încolo să îți facă rău, chiar dacă este vorba despre membrii familiei tale, scrie astrosens.ro.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, cu Chiron retrograd în Casa a 11-a, te otrăvești cu niște prieteni. Îi lași să întreacă anumite limite și te contaminezi cu anumite probleme. 

Horoscop Rac/Ascendent în Rac

Chiron este retrograd în Casa a 10-a, ce vorbește despre carieră. El te poate ajuta să găsești în cariera ta și o bucățică prin care să îi ajuți pe ceilalți. 

Horoscop Leu/Ascendent în Leu

Ai Chiron retrograd în Casa a 9-a. Mulți dintre acești nativi pot alege să urmeze anumite cursuri legate de mintea umană, de suflet. Vei dori să știi mai multe despre psihologie, despre durerea oamenilor, despre creier. 

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară

Chiron e retrograd în Casa a 8-a. Orice luptă pentru moștenire în această perioadă este cumplită, pentru că aduce durere. De asemenea, orice doliu pe care îl vei trăi până în decembrie va fi sfâșietor. La fel și orice pierdere financiară.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță

Mulți dintre voi vă veți duce către relații toxice cu Chiron retrograd în Casa a 7-a. Să nu uităm nici că Venus, guvernatoarea ta, este tot retrogradă. 

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion

Chiron este retrograd în Casa a 6-a. Dacă ai avut niște probleme de sănătate și le-ai ignorat până acum, până la final de decembrie, nu mai este cazul. Dacă nu mergi să le tratezi, nu se mai vindecă. 

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător

Chiron e retrograd în Casa a 5-a, care are legătură în primul rând cu copiii. Până la final de decembrie, te poți confrunta cu toate traumele din copilărie. 

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Chiron are loc în Casa a 4-a, a familiei și a echilibrului emoțional. Cu Chiron aici, pot reveni mai multe dureri din această zonă. 

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător

Chiron este în Casa a 3-a. Frații sau surorile pot relua anumite probleme din viața lor și te pot afecta și pe tine. Sau ți se întorc unele replici și o să ai tendința ca gândurile tale să fie toxice. 

Horoscop Pești/Ascendent în Pești

Chiron retrograd în Casa a 2-a va fi ca un semnal de alarmă. Îți atrage atenția că dacă nu ai banii pe care îi vrei și de care ai nevoie, stai în aceeași situație care doare. Nu strică să ceri bani în plus la salariu.

Sursa: astrosens.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop chiron Chiron retrograd
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close