Antena 3 Horoscop Horoscop 30 mai. O zi în care te poți îndrăgosti la prima vedere

Horoscop 30 mai. O zi în care te poți îndrăgosti la prima vedere

30 Mai 2018   •   00:40
Horoscop 30 mai. O zi în care te poți îndrăgosti la prima vedere

Horoscop 30 mai. Balanțelor le merge bine, iar Gemenii privesc vești îngrijorătoare.

Horoscop 30 mai Berbec:

Astăzi este posibil să primeşti o sumă neaşteptată de bani, fie un cadou, fie un împrumut restituit înainte de termen. Eşti tentat să o faci o achiziţie costisitoare şi să-i cheştuieşti pe toţi. Nu ar fi chiar o idee rea.

Horoscop 30 mai Taur:

Dacă eşti nemulţumit de condiţiile locative, acum începe o perioadă propice în care poţi vinde casa în care locuieşti şi să cumperi  una mai bună. Trebuie doar să fii tenace în acest sens.

Horoscop 30 mai Gemeni:

Apar veşti îngrijorătoare la locul de muncă. O schimbare a ierarhiei la vârf te va afecta şi pe tine. Se schimbă planurile şi asta va însemna că te aşteaptă muncă în plus. Nu ai ce să faci.

Horoscop 30 mai Rac:

O zi în care te poţi îndrăgosti la prima vedere. O persoană nouă intră în anturajul tău, iar atracţia va fi instantanee. Fie că se va întâmpla ceva între voi sau nu, va fi o experienţă memorabilă.

Horoscop 30 mai Leu:

O zi numai bună pentru a achiziţiona un produs de cea mai înaltă tehnologie. Nu te mulţumi cu variante mai ieftine, consideră eventuala achiziţie drept o investiţie care îşi va face toţi banii.

Horoscop 30 mai Fecioară:

Începi să dezvolţi un interes pentru un domeniu pe care l-ai ignorat până în prezent. Ar putea fi vorba de istorie sau ştiinţă. Nu te considera prea bătrân ca să înveţi lucruri noi.

Horoscop 30 mai Balanţă:

Îţi va merge bine atâta timp cât nu îţi este frică să înveţi lucruri ce ţin de noile tehnologii. Nu te descuraja dacă pare complicat la început, sunt unelte care te ajută să fii mai prosper.

Horoscop 30 mai Scorpion:

Este foarte posibil să treci, azi, printr-o experienţă care îţi va schimba definitiv felul în care vezi lumea. Experienţa poate şi negativă şi pozitivă, schimbarea, însă, este în bine.

Horoscop 30 mai Săgetător:

Intri într-o perioadă în care vei fi mai interesat ca de obicei de latura artistică. Poţi să descoperi fie un actor sau un regizor, fie un gen de muzică care îţi stârneşte entuziasmul.

Horoscop 30 mai Capricorn:

Eşti într-o dispoziţie aventuroasă. Idei la care până mai ieri ai fi spus un "nu" hotărât, azi ţi se par atrăgătoare. Se întrevăd experienţe bizare, dar pline de învăţăminte în viitorul apropiat.

Horoscop 30 mai Vărsător:

O eventuală promovare care te vizează va stârni invidia colegilor de muncă. Nu renunţa la ceea ce meriţi doar pentru că vezi că alţii suferă din această cauză. Câinii latră, caravana trece.

Horoscop 30 mai Peşti:

Se prefigurează o călătorie într-o destinaţie aflată la mare depărtare. Eşti entuziasmat de veste şi îţi va face multă plăcere să pui la punct toate detaliile necesare pentru o călătorie plăcută.

Sursa: jurnalul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close