Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care devin insuportabile după căsătorie

HOROSCOP. Zodiile care devin insuportabile după căsătorie

HOROSCOP. Zodiile care devin insuportabile după căsătorie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mai 2018   •   22:53

Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente va da senzația că se simte în largul lui cu acest angajament, cu această schimbare, sau că ar fi în al noualea cer, pe parcurs însă, își dă seama că este prins în această relație și nativul din Gemeni tot va încearca să-și găsească drumul spre libertate.

Tot ce-i trebuie este destul spațiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste și multă dragoste. Asta-l va face fericit, liniștit și împlinit cu alegerea lui.

Leu

Indiferent dacă, la începutul relației era mai liniștit și pașnic, după căsătorie, lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele, el este cel care “taie și spânzură”, asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-ați cunoscut; orice ați face, el deține autoritatea în casă și el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

Este o persoană greu de manipulat și tot ce trebuie să faceți este să vă obișnuiți sau doar să vă perfecționați în tot ceea ce vă definește pentru a nu-i da motive de pornit discuții în contradictoriu, scrie clickpentrufemei.ro.

Balanța

Veți petrece momente de neuitat la începutul căsniciei. Totul va fi lapte și miere. Chiar dacaănu vă arăta mereu, este un romantic incurabil și tot ce-și dorește e să fiți fericiți împreună. Cu timpul, însă, veți observa că își va face ochi și pentru alte femei, poate doar pentru a le studia, analiza sau compara și nimic mai mult.
Tot ce trebuie să faceți în această situație, pentru a menține relația pe drumul cel bun, este să rămâneți la fel de elegantă și cochetă ca și până acum.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii casatorie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close