Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul iubirii 2018: O zodie își găsește marea dragoste, alta trebuie să o ia de la capăt

Horoscopul iubirii 2018: O zodie își găsește marea dragoste, alta trebuie să o ia de la capăt

Horoscopul iubirii 2018: O zodie își găsește marea dragoste, alta trebuie să o ia de la capăt
15 Oct 2017   •   17:03

Urmează un an nou, cu un nou început pentru toate zodiile. Dacă sunteţi în prezent implicat într-o relaţie sau pur şi simplu vă doriţi să nu mai fiţi singuri, astrele au o veste bună. Se pare că 2018 ar putea fi anul tău pentru iubire.

Berbec

Dacă sunteţi dornici de o relaţie, atunci acesta este anul dumneavoastră, spune Allen. Există şansă să întâlneşti pe cineva în următoarele săptămâni. Asiguraţi-vă că noul partener este cineva care poate oferi stabilitate, în timp ce vă mai oferă şi puţină libertate. Dacă vreţi cu adevărat sca lucrurile să funcţioneze, acesta este tipul de echilibru de care veţi avea nevoie.

Taur

Ca Taur, nu eşti întotdeauna concentrat pe relaţii. Şi este perfect OK. Dar dacă sunteţi în căutare va fi foarte uşor să găsiţi pe cineva. “Angajamentul va fi mai bun [în 2018], dar vă puteţi distra în timpul procesului de descoperire”., spune astrologul.

Gemeni

Aţi fost prea ocupaţi în 2017 să vă gândiţi la o relaţie. Dar dacă doriţi să se schimbe acest lucru, se poate în totalitate în 2018. De fapt, aţi putea fi chiar copleşiţi de afluxul de posibili parteneri – deşi majoritatea nu va fi un meci bun. În orice caz nu încercaţi să forţaţi nimic. După cum îmi spune Allen, în luna mai se poate întâmpla ceva bun. Deci, fă-ţi o favoare şi aşteaptă.

Rac

Dacă doriţi o relaţie, ocazia se va prezenta cu siguranţă în acest an – dacă sunteţi dispus să aşteptaţi puţin. “Acest lucru nu înseamnă compromis – faceţi doar loc pentru schimbări, atâtatimp cât modificările sunt sănătoase şi vă susţin.”, explică Allen. Persoana potrivită va respecta în totalitate acest lucru.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close