Horoscopul lunii aprilie. Care sunt zodiile cu noroc la bani, în dragoste sau la serviciu

26 Mar 2018   •   12:09
Horoscopul lunii aprilie. Care sunt zodiile cu noroc la bani, în dragoste sau la serviciu

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii aprilie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Încearcă să faci o schimbare în relaţia de cuplu, să petreceţi mai mult timp împreună, să discutaţi despre toate lucrurile care vă supără sau să puneţi în practică dorinţele vechi. Saturn traversează Casa iubirii şi favorizează acum relaţiile solide și legăturile care au șansele cele mai mari să evolueze, arată horoscopul lunii aprilie 2018.

Rac

Vor veni câteva schimbări importante în luna aprilie și toate vor fi legate de relația de cuplu, de consolidarea legăturii dintre voi. Aprilie este, pentru zodia ta, o perioadă excelentă pentru călătorii și trebuie să profiți de orice ofertă să evadezi către o destinație romantică, alături de bărbatul iubit.

Fecioară

Sosesc veşti bune pentru familie şi pentru relaţia de cuplu, care are, poate, câteva probleme vechi. Venus, aflată acum în semnul paşnic al Taurului, aduce un echilibru necesar în familie şi te ajută să duci la îndeplinire câteva proiecte personale, la care va contribui şi partenerul de viaţă. Este o perioadă cu întâlniri emoţionale şi împliniri sufleteşti.

Zodiile norocoase în carieră

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

ExitPOLL
x close