Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul Sânzienelor 2021: Arma secretă a fiecărei zodii

Horoscopul Sânzienelor 2021: Arma secretă a fiecărei zodii

Sânzienele sunt zânele bune din clasa ielelor, ființe supranaturale din folclorul românesc asemănătoare altor ființe legendare precum sirenele, nifmele, driadele sau naiadele. Descoperă ce fel de zână bună ești în Horoscopul Sânzienelor.

Horoscopul Sânzienelor 2021: Arma secretă a fiecărei zodii
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2021   •   16:26

FEMEIA BERBEC: EȘTI O SIRENĂ DE MUNTE

Sirenele nu au cum să trăiască la munte însă glasul lor poate ajunge departe, dacă își propun cu adevărat. Principala armă de seducție este cântecul, pe care îl scoți la iveală doar față de cel care merită să îți asculte adevărata muzică din sufletul tău.

FEMEIA TAUR: ZÂNA MACILOR

Multe sânziene apar din lanurile de maci, aceste ființe supranaturale fiind asociate cu dragostea și visarea care ating cote halucinogene. Te caracterizează pasiunea, deoarece o pui în tot ceea ce face, de multe ori cu excese.

FEMEIA GEMENI: ZÂNA PRIMĂVERII

Tu ești persoana care aduce primăvara în viața oricui. Vorbele tale bine alese și sprijinul necondiționat pe care îl oferi sunt caracteristicile tale cele mai pozitive.

FEMEIA RAC: SIRENĂ DE OCEAN

Îți petreci viața meditând cu privirea spre largul mării. Pătrunzi în adâncurile oceanelor și găsești mereu lucruri noi, nedescoperite.

FEMEIA LEU: DRIADĂ

Driadele sunt nimfele de copaci în mitologia greacă. Ești o ființă destul de timidă și mereu vrei să te sprijini de un stejar, fiind arborele vieții pentru tine.

Continuarea, pe Fresh24.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close