Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Zodia care ar trebui să se ocupe de bugetul familiei

Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Zodia care ar trebui să se ocupe de bugetul familiei

Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Zodia care ar trebui să se ocupe de bugetul familiei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Noi 2016   •   09:28

BERBEC

Sambata sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unei institutii oficiale. Fii prudent si vorbeste strict, direct si la obiect. Evita declaratiile si deciziile majore. Imaginea ta publica si statutul social sunt puse sub lupa. Duminica este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii. Sunt momente favorabile schimbului de idei. Tine cont si de parerea si nevoile membrilor familiei!

TAUR

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce informatii legate de strainatate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar cateva conteaza. Poate fi vorba de stationarea unui proiect care implica parteneri straini sau deplasari in strainatate. Duminica, contextul astral iti pregateste o iesire in lume. Foarte usor ti se poate strica imaginea in ochii celorlalti.

GEMENI

Sambata ar fi bine sa te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevazute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multa vreme, fie pe datorii ale partenerului de viata sau de afaceri. Fii prudent si evita asocierile sau investitiile de orice fel. Energia vitală este scazuta si ar trebui sa iti dozezi eforturile. Dupa-amiezele weekend-ului rezerva-le pentru activitati culturale.  

RAC

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Tensiunile persista de multa vreme in acest sector de viata si vor mai persista. Ar fi bine sa te retragi din unele colaborari care iti sunt prea împovăratoare. De retinut ca poate fi vorba si despre un divort. Duminica, gandurile iti vor zbura catre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii.

LEU

Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de munca, chiar daca conditiile sunt dificile, iar activitatile parca nu se mai termina. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit. Afectiunile legate de aparatul osos și digestiv sunt accentuate. Odihnă, relaxare, detașare de cotidian!

Citește continuarea pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close