Antena 3 CNN Horoscop Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă

Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă

Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă
13 Oct 2017   •   17:16

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, eşti o persoană ambiţioasă, care îşi ia sarcinile în serios. Îţi place să înveţi lucruri noi, dar nu le ţii pentru tine, ci ai grijă să îi înveţi şi pe ceilalţi.

Îţi place să critici şi cauţi mereu defectele şi slăbiciunile celorlalţi, motiv pentru care îţi vei pierde mulţi prieteni. Cei care rămân, însă, lângă tine, nu vor regreta, pentru că îţi place să îi faci fericiţi pe oamenii la care ţii.

Eşti o fire independentă şi te-ai născut să fii un lider, aşa că ai toate şansele să ai o carieră de succes.

Creativitatea şi ingeniozitatea cu care ai fost înzestrat te vor ajuta să rezolvi multe probleme, iar ceilalţi vor apela frecvent la tine. Bărbaţii au mai multe şanse de reuşită decât femeile.

Februarie

Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbătoare. În general, sunt caracterizate de loialitate şi onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite.

Iubesc libertatea şi ţintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo. Pentru oamenii născuţi în această lună, oamenii sunt mai importanţi decât banii sau succesul şi vor fi de multe ori răniţi, din cauza firii lor sensibile. Bărbaţii au tendinţa de a se lăsa conduşi de femeile din viaţa lor, mai ales în tinereţe.

Martie

Oamenii născuţi în această lună sunt plini de farmec, deşi pot fi consideraţi timizi şi rezervaţi de ceilalţi. Sunt firi secretoase şi îşi fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură.

Sunt greu de scos din sărite şi au, în general, încredere în ceilalţi. Dacă intri în această lună, află că ai mari şanse să ajungi faimos. Vei face bani cu uşurinţă, dar îi vei pierde la fel de repede.

Continuarea, AICI

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close