Antena 3 CNN Horoscop Lună nouă în Balanță, 14 octombrie 2023. Influența fenomenului astrologic asupra zodiilor

Lună nouă în Balanță, 14 octombrie 2023. Influența fenomenului astrologic asupra zodiilor

Luna Nouă în Balanță, din 14 octombrie, este puternică, deoarece este aliniată cu Nodurile Destinului (nodurile lunare) și este, de asemenea, o Eclipsă.

Lună nouă în Balanță, 14 octombrie 2023. Influența fenomenului astrologic asupra zodiilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    12 Oct 2023   •   18:00

Pe 14 octombrie, la ora 21:00 ora României, Soarele și Luna se întâlnesc în Balanță, creând aspectul de Lună Nouă (Lună Întunecată).

De obicei, efectele unor astfel de momente se prelungesc în timp, așa că acordați atenție la ceea ce se întâmplă acum în viața voastră, stabiliți noi intenții și urmăriți-le pentru a vedea ce se desfășoară în următoarele trei până la șase luni.

Balanța este despre împărtășirea energiei tale cu altcineva, despre relații, parteneriate, conexiune și, de asemenea, este cunoscută ca pacificatorul, bunul negociator, balanța dreptății. Având Nodul Sud aici și o lună întunecată, justiția va fi servită la nivel de relație.

O privire sinceră în interiorul tău și al relațiilor tale te va ajuta să vezi ce nu mai funcționează pentru tine, unde te-ai mințit, unde lucrurile nu sunt așa cum ai vrut să fie. Tiparele din trecut sunt de văzut și de vindecat și în relațiile romantice, dar și în parteneriate, prietenii.

Ar putea fi un punct revelator și un punct emoțional, deoarece ajungi să vezi lucrurile într-o lumină diferită acum. Adevărul nu este întotdeauna ușor de digerat, dar este ceea ce ne conduce la mai multă aliniere cu Sufletul și Sinele nostru.

Lună nouă în Balanță, din 14 octombrie 2023, pune reflectorul pe relații

Mercur în apropierea Soarelui și a Lunii opuse lui Kiron în Berbec continuă aspectul de vindecare a relației și, mai exact, la nivel de credințe, povești vechi, mecanisme de adaptare pe care continui să le folosești pentru a te menține în siguranță - ca să nu fii rănit din nou.

Amintiri și contexte din copilărie ar putea să vă vină în minte ca să fie abordate și vindecate. Copilul interior este locul de unde începem acest proces de împuternicire și unde ne ocupăm de toate acele contexte, emoții și traume care ne-au făcut ceea ce suntem acum în relații.

Kiron este Vindecătorul, Alchimistul, cel care vă activează durerea și temerile invitându-vă să le priviți, să le procesați și să nu le mai ascundeți sub preș.

S-ar putea să aibă loc unele conversații dificile sau să te simți atras să le aprinzi astfel încât să clarifici aerul dintre tine și celălalt, să tragi linie, să-ți expui partea ta de poveste ca niciodată, să pui întrebările de care ai nevoie.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close