Antena 3 CNN Horoscop Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 | Taurii dau lovitura în afaceri, Săgetătorii sunt ceruți în căsătorie

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 | Taurii dau lovitura în afaceri, Săgetătorii sunt ceruți în căsătorie

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023. Luna Nouă este considerată o perioadă de noi începuturi și de manifestare a dorințelor. Este o perioadă în care reușiți să clarificați tot ce doriți să aduceți la îndeplinire. Iată cum vă influențează în funcție de zodie.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 | Taurii dau lovitura în afaceri, Săgetătorii sunt ceruți în căsătorie
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    18 Iun 2023   •   13:06

Luna nouă din iunie 2023 este în careu cu planeta Neptun. Drept urmare, putem avea impresia că aspirațiile noastre sunt la îndemână. Nu lăsați nesiguranțele să vă întrerupă sentimentul de impuls. Căutați soluții și afirmații pozitive. Credeți în voi înșivă. Lumea vă așteaptă - acum porniți pe drumul vostru.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023. Gemenii sunt primul semn de aer din zodiac. Rapid și isteț, modalitatea sa mutabilă vorbește despre agilitatea mentală a acestui semn de aer și despre intelectul sclipitor.

Dacă luăm în considerare ordinea divină a roții zodiacale, abia după ce intrăm în contact cu cele cinci simțuri (în timpul sezonului Taurului) suntem gata să experimentăm ceea ce ne înconjoară cu o perspectivă nou găsită, iar aici intervine sezonul Gemenilor.

Acum este timpul în care este mai probabil să vă satisfaceți curiozitățile sau pur și simplu să vă gândiți la lucruri mai mult decât ar trebui. Pe de altă parte, Luna Nouă în Gemeni vă poate ajuta să comunicați mult mai bine.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Berbec 

Nu trebuie să ai ultimul cuvânt pentru a demonstra ceva. Exprimându-te într-un mod tandru, fără să țipi și să exagerezi, îi va ajuta pe oameni să înțeleagă exact ceea ce vrei să spui. Prietenii și familia ta merită să aibă o conversație calmă și din inimă cu tine. 

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Taur 

Banii sunt în prim-planul minții tale. Dacă există o investiție pe care ești nerăbdător să o faci, asigură-te că ai toate informațiile pentru a merge mai departe. Fiecare mic detaliu te va ajuta să iei o decizie înțeleaptă.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Gemeni 

Deseori îi pui pe ceilalți înaintea propriilor nevoi. Acum, te simți epuizat. În timpul Lunii Noi, umple-ți paharul cu vibrații pozitive. Luna Nouă îți oferă o oportunitate promițătoare de a-ți reîmprospăta, restaura și reînnoi energia.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Rac 

Oamenii vor vorbi despre tine. Lăsați-i să o facă. În loc să te cerți cu privire la ceea ce spun ei, treci peste fără să te uiți înapoi. Scutește-te de ceartă. 

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Leu 

Granițele se estompează cu prietenii, de aceea este important să stabilești limite cu ei acum. Nu lăsa oamenii să profite de bunătatea și generozitatea ta, pentru că pot. Uneori trebuie trasată o linie pentru a te asigura că nu ești luat peste picior și pentru a-ți marca teritoriul.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Fecioară 

O promovare sau o oportunitate pentru care ești pregătit durează mai mult decât ai crezut să se concretizeze. Înainte de a te stresa din cauza măririi de salariu și a avansării în carieră, cere claritate. Nu există niciun motiv de îngrijorare: lucrurile se întâmplă exact așa cum ar trebui.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Balanță 

Să iei calea cea mai bună poate fi o provocare - mai ales atunci când vrei să-ți atenționezi prietenul care greșește. Acordă-i șansa de a înțelege erorile, pentru că a fi la capătul receptorului unor scuze reprezintă o dulce victorie în situația ta.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Scorpion 

Viața a fost un pic cam agitată în ultima vreme. Profită de intervalul Lunii Noi pentru a construi o fundație mai puternică împreună cu tine. Deși energia nu este una atât de bună, vei putea să stabilești limite și să faci evaluări sau planuri definitive pentru viitor. Un imbold cosmic este tot ce ai nevoie.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Săgetător 

Relațiile necesită întreținere în zilele bune, astfel încât, atunci când vin zilele rele, să fii puternic. Planifică o seară de întâlnire distractivă cu partenerul tău de viață, pentru a construi o legătură mai profundă care va servi drept catalizator pentru creșterea parteneriatului. 

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Capricorn 

Ar putea începe o dramă de mică amploare la birou, care va afecta fluxul de lucru curent și dinamica generală. Nu lăsa atitudinea morocănoasă a celorlalți să te doboare. Cel mai bun sfat este să te îndepărtezi atunci când aceste situații se încing, pentru a evita o situație care aduce un conflict inutil.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Vărsător 

O situație socială te cheamă să ieși din hibernarea sezonieră pe termen scurt și să revii în scenă. Deși s-ar putea să te simți timid la început, te vei destinde în scurt timp și vei începe să împărtășești povești cu toată lumea. Acordă-ți doar un moment pentru a te adapta la o cameră plină de oameni.

Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023 - Pești 

Dacă vrei să îți reamenajezi casa, acum este un moment excelent pentru a face acest lucru. Atenționarea este că s-ar putea să te lași prea mult dus de val și să ceri sfatul unui prieten de încredere pentru decor. Deoarece stilurile voastre sunt diferite, vei cere ajutorul unei alte persoane pentru a găsi o cale de mijloc.

×
Subiecte în articol: Horoscop Luna nouă în Gemeni
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close