Antena 3 CNN Horoscop Numerologie. Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 24

Numerologie. Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 24

Numerologie. Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 24
24 Mai 2018   •   11:27

Numerologie. Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile nativilor din data de 24, indiferent de luna în care s-au născut.

Numerologie. Nativii acestei zile sunt prietenoși. Ca personalitate sunt mărinimoși, săritori și gata să răspundă prompt la solicitări. Cei născuți pe data de 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiaților este sfânt și sunt gata să facă sacrificii pentru a păstra bunele relații.

Numerologie. Pe umărul lor fidel poți să te sprijini sau poți chiar să plângi, să-ți spui necazurile.

Numerologie. Altfel, sunt persoane casnice, responsabile, dar care au adesea, grație sensibilității, valeități artistice și mai ales dramatice și actoricești.

Numerologie. Cu toate acestea, posedă și niște defecte, care sunt de multe ori chiar remarcante. Au o prea mare responsabilitate și emotivitate. Din cauza asta și o indulgență exagerată, pe care alții pot încerca să abuzeze. Sunt și indolenți câteodată.

Numerologie. În dragoste, sunt romantici. Au emoții puternice, le place să-și arate dragostea. Profită de această ocazie și vin cu emfuzie de dragoste. Au enormă nevoie de afecțiune. Sunt plăcuți de cei de sexul opus și pot avea foarte multe avantaje prin intermediul lor. Știu să profite de farmecul lor. Plini de farmec, atât de iubiți, atât de soții, cât și de soții lor. Calități puține ieșite din comun.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close