Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care își întâlnesc iubirea vieții în următoarele trei luni. Cei patru nativi trag lozul câștigător în dragoste

Zodiile care își întâlnesc iubirea vieții în următoarele trei luni. Cei patru nativi trag lozul câștigător în dragoste

Patru zodii se vor îndrăgosti nebunește până la finalul lunii martie. Acești nativi au reușit să tragă lozul câștigător anul acesta.

Zodiile care își întâlnesc iubirea vieții în următoarele trei luni. Cei patru nativi trag lozul câștigător în dragoste
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2024   •   10:00

Taur

Pe plan sentimental, Universul are planuri mărețe pentru tine, până la finalul lunii martie. Întâlnești o persoană interesantă, cu care ești pe aceeași lungime de undă din toate punctele de vedere. E de ajuns doar o privire pentru a vă înțelege. Această relație îți va aduce împlinire sufletească, iar acest lucru te va face să radiezi de fericire. Primele trei luni din 2024 sunt focusate pe afecțiune, sinceritate și comunicare excelentă.

Gemeni

E timpul să te lași condus de inimă, să o lași să preia frâiele și sigur nu vei regreta nicio secundă. Următoarele trei luni vor fi pline de fericire deplină din punct de vedere sentimental, chiar și dacă nu mai ești de ceva timp într-o relație. Este momentul să scapi de singurătate și să iei în serios sentimentele pe care le ai deja de ceva timp pentru o persoană din cercul de prieteni. Povestea voastră de dragoste poate fi ca în filme, dar trebuie doar să îndrăznești și să o lași să se întâmple.

Balanță

Lasă-te purtat de intuiție și de semnele pe care le primești de la univers în ceea ce privește dragostea. Este momentul oportun pentru a-ți găsi în sfârșit dragostea vieții tale. Cheia succesului în această situație este să dai frâu liber sentimentelor. În primele trei luni ale acestui an, fericirea nu are limite pentru tine și mai vine la pachet și cu un partener de viață cu care ești pe aceeași lungime de undă. Este o persoană de la care vei avea foarte multe de învățat.

Pești

E timpul să te aventurezi în necunoscut și să scapi de teama de eșec, o să îți placă! Următoarele trei luni vor fi intense pentru tine din toate punctele de vedere, dar vor scoate în calea ta o persoană cu care rezonezi excelent și care pare a fi sufletul tău pereche. Aura ta va fi setată pe iubire până la finalul lunii martie și vei simți nevoia să te exprimi prin gesturi tandre și întâlniri romantice. Dragostea plutește în aer, dar vei avea și energia necesară să excelezi pe partea profesională.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close