Antena 3 CNN Horoscop Zilele norocoase din această vară pentru fiecare zodie

Zilele norocoase din această vară pentru fiecare zodie

Zilele norocoase din această vară pentru fiecare zodie
14 Iul 2017   •   12:42

Vara este anotimpul în care fiecare zi trebuie să fie una senzaţională şi plină de aventuri. Nu este loc de ghinion şi nici de neplăceri care să strice vacanţa. Zodiile par să profite din plin de sezonul cald şi se bucură de orice motiv pentru a se distra.

Fiecare semn zodiacal are rezervate anumite zile care le vor oferi cadrul perfect pentru a avea parte de o vară memorabilă! Descoperă-le pe ale tale!

Contextul astral al verii le oferă nativilor din Berbeci energia de a face schimbări majore în diferite aspecte ale vieţii. O întrunire de familie care va avea loc contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor. Se pare că datele 1, 20 şi 26 ale fiecărei luni din această vară te aprind şi te alimentează cu energie. Deci poţi sta liniştită din acest punct de vedere, vei avea o vară fabuloasă şi plină de energie.

Taur

Vara aceasta, fericirea va fi mai uşor de găsit cu familia aproape. Conjunctura astrală va scoate în cale oameni care îi vor ajuta pe nativi să îşi crească nivelul de popularitate. Se vor deschide uşi pentru rezolvarea unor probleme care au fost amânate. Zilele de 4, 18 şi 31 ale fiecărei luni sunt zilele în care Taurii se vor simţi în pielea lor, iar asta se va vedea.

Continuarea, AICI

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close