Antena 3 CNN Horoscop Ziua în care te-ai născut îți definește personalitatea

Ziua în care te-ai născut îți definește personalitatea

Ziua în care te-ai născut îți definește personalitatea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Sep 2017   •   08:58

Ziua în care ne-am născut ne definește personalitatea. Cel puțin asta susțin numerologii.

De exemplu, persoanele născute între 1 și 9, ele vor prezenta caracteristici de bază, însă dacă ziua în care ești născut este de la 10 în sus, este foarte probabil ca anumite caracteristici ale cifrelor să interfereze. Adică, dacă ești născut în data de 23, cu siguranță vor avea efecte asupra personalității tale, atât numărul 2, cât și 3.

1 – Ești un individ puternic, cu abilități de lider. Ai o fire creativă și independentă. De cele mai multe ori îți creezi singur drumul în viață.

2- Cauți în permanență echilibrul și armonia. Ești cooperativ, empatic și înțelegător. Ai nevoie să mai lucrezi la formarea încrederii în sine. Iubirea și prietenia sunt foarte importante pentru tine.

3- Ai un simț dezvoltat al umorului și ești un bun orator. Cei din jur se simt atrași de tine, mai ales datorită carismei.

4- Ești o fire puternică și determinată. Îți fixezi standarde înalte, iar onestitatea este foarte importantă pentru tine. Muncești din greu și faci lucruri de calitate. Cei din jur se bazează pe tine.

Mai multe pe secretele.com.

×
Subiecte în articol: numerologie Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close