Antena 3 CNN Horoscop Zodia care va domina lumea în următorii cinci ani

Zodia care va domina lumea în următorii cinci ani

Zodia care va domina lumea în următorii cinci ani
01 Sep 2016   •   08:20

Vrea să schimbe lumea, să facă mult bine, iar acțiunile sale pare că se vor adeveri, pentru că va fi zodia care va acea cea mai mare influență în domenii-cheie, în următorii cinci ani, scrie unica.ro.

Este vorba despre Berbec, zodie activă, dominată de planeta Marte, care sporește curajul, vitalitatea, îndrăzneala, competitiv și încrezător în forțele proprii. Sunt atuurile necesare ale unui lider, ale unui învingător, pe care doar Leul le mai întrunește. Este o zodie cu o putere foarte mare de concentrare, mai ales atunci când își pune în cap să facă ceva, iar acesta este anul în care Berbecul reușește să pună în aplicare un plan măreț, la care visa de multă vreme.

Anul acesta Berbecul face descoperiri în domenii precum neurochirurgie, chirurgie, mecanică, inginerie, justiție. De acum în următorii cinci ani vor avea o influență uriașă asupra domeniilor lor de activitate, interval în care vor reuși să schimbe lumea. Vor ține conferințe, vor face turnee, vor produce, vor convinge.

Berbecul are, de-a lungul vieții, suișuri și coborâșuri, însă de data aceasta ascensiunea lui este clară, sigură și de durată. 2016 este pentru el anul în care pune la cale strategii și învinge. Și-a pregătit întreaga stratagemă, pe care a pus-o în aplicare în perioada ianuarie-martie, perioada propice în care putea face acest lucru, deoarece din aprile Marte, planeta dominantă, devine retrograd până în august.

Mercur influențează ascensiunea Berbecului, un astru generos care poate face ca tot ceea ce acesta și-a pus în cap să meargă ca uns. Acțiunile Berbecului sunt rezultatul unui lung șir de așteptări în care eforturile sale să aibă, în sfârșit, efectele preconizate.

Are o energie debordantă pe care și-o canalizează în următorii cinci ani pe activitatea sa, despre care știe că va fi prodigioasă, pentru că a pregătit deja planul și pentru ideile ”de rezervă”.

×
Subiecte în articol: zodie Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close