Antena 3 CNN Horoscop Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Ce nativi simt o atracție unul pentru celălalt din prima clipă

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Ce nativi simt o atracție unul pentru celălalt din prima clipă

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Ce nativi simt o atracție unul pentru celălalt din prima clipă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Aug 2017   •   12:23

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Dragoste la prima vedere. Ar putea să fie doar o iluzie, însă specialiștii în astrologie recunosc că acest lucru este posibil. Și asta pentru că unele zodii sunt atrase între ele chiar din prima clipă în care se văd.

Iată care sunt acestea, potrivit Click:

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Berbec - Balanţă

Nativii din Berbec şi Balanţă se atrag chiar din prima clipă. În cazul lor, dragostea la prima vedere se poate finaliza chiar cu o căsnicie. Spiritul hotărât al Berbecului e ca un motor pentru Balanţe. Pe de altă parte, calmul şi blândeţea Balanţelor temperează impulsivitatea Berbecului, astfel încât acestea fac parte dintre acele zodii care se îndrăgostesc la prima vedere.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere.Taur - Scorpion

Ies scântei, nu alta! Atracţia dintre Taur şi Scorpion este în principal una sexuală. Dragostea la prima vedere e o pasiune arzătoare care îi cuprinde imediat pe amândoi, dar care, de cele mai multe ori, se reduce la sex. Şi asta deoarece ambele zodii sunt orientate către plăcerile fizice.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Gemeni - Săgetător

Atracţia dintre Gemeni şi Săgetător e una mai mult mentală. De cele mai multe ori, interesele comune sunt adesea un liant important. Totodată, şi atracţia sexuală e puternică. Nativul din Gemeni, care e un visător, este adus cu picioarele pe pământ de Săgetător, care e mult mai practic.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Rac - Capricorn

Iată alte două zodii care se îndrăgostesc la prima vedere! Şi nativii din Capricorn şi Rac se îndrăgostesc de la prima vedere. Ceea ce îi aduce împreună e orientarea către familie, copii şi armonia casnică. Stabilitatea Capricornului e ideală pentru nativul din Rac, un tip foarte sensibil, care are nevoie de un sprijin.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close