Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care nu se înțeleg deloc. De cine trebuie să te ferești

Zodiile care nu se înțeleg deloc. De cine trebuie să te ferești

Zodiile care nu se înțeleg deloc. De cine trebuie să te ferești
Sursa foto: Foto: Pixabay
19 Mar 2018   •   19:25

Sunt zodii care nu se inteleg deloc, care se ciondanesc la oricare pas si care fac sa iasa scantei la fiecare intalnire. Daca vrei sa stii cu ce zodie nu esti compatibila deloc, pe cine ar trebui sa ocolesti, daca nu iti plac neintelegerile si situatiile neplacute, am facut o lista.

Zodia Berbec nu se intelege deloc cu Fecioara.

Berbecii sunt indrazneti, usor agresivi, ambitiosi. Fecioarele sunt perfectioniste. Cand se intalnesc Berbecii cu Fecioarele ies scantei. Sunt caractere puternice care nu sunt capabile de compromisuri, amandoi vor sa aiba dreptate si nu vor sa renunte la propriile idei in detrimentul altora.

Zodia Taur nu se intelege deloc cu zodia Taur.

Taurii au un complex de superioritate si vor sa aiba mereu dreptate. Cand dau nas in nas cu alti Tauri, este normal sa nu se inteleaga. Taurii sunt lideri, nu se lasa condusi de nimeni.

Zodia Gemeni nu suporta zodia Varsator

Gemenii sunt sociabili, amabili si nu suporta ca Varsatorii nu sunt empatici, sunt detasati si refuza sa se implice.

Zodia Rac nu se intelege cu zodia Balanta

Nativii zodiei Rac sunt sensibili si suparaciosi. Balantele trec repede de la o stare la alta, sunt lenese, dar foarte sensibile. Cand se intalnesc Racii cu Balantele se lasa cu lacrimi, se ranesc orgolii imediat, fiecare cuvant poate rani.

Zodia Leu nu suporta zodia Sagetator

Leii sunt ambitiosi, egocentristi si adora sa ii manipuleze pe ceilalti. Sagetatorii sunt foarte cinstiti si nu suporta manevrele de manipulare ale Leilor. Leul, in schimb, ii va reprosa mereu Sagetatorului ca trece rapid de la o stare la alta.

Zodia Scorpion nu se intelege cu zodia Capricorn

Scorpionii sunt independenti, seriosi, se implica si adora sa isi arate afectiunea. Capricornul, in schimb, este superficial. Aceste doua zodii se ciocnesc des, rar iese ceva bun dintr-o astfel de alaturare.

Zodia Pesti nu se intelege cu zodia Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt empatici, creativi si intuitivi, insa nu suporta sa interactioneze cu oameni cu aceleasi trasaturi. Pestii traiesc in lumea lor, isi imagineaza un univers paralel, creat doar de si pentru ei, nu vor sa primeasca pe altcineva acolo. 

Sursa: wowbiz.ro

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close