Antena 3 CNN Horoscop Zodiile cu care nu poți să glumești niciodată. Sunt supărăcioase și greu de cucerit

Zodiile cu care nu poți să glumești niciodată. Sunt supărăcioase și greu de cucerit

Zodiile cu care nu poți să glumești niciodată. Sunt supărăcioase și greu de cucerit
02 Iul 2016   •   12:57

Sunt zodii și zodii. Toate au calități și defecte, toate mai au lucruri pe care trebuie să le rezolve. Însă dacă vrei să ai o seară reușită, atunci să ai mare grijă să nu ieși în oraș cu una din zodiile de mai jos, pentru că ele nu știu de glumă absolut deloc. Și în loc să te distrezi, poți risca să ai o seară în care fie nimeni nu face glume, fie în care tu va trebui să explici glume. Zodiile de mai jos sunt cele care nu știu de glumă. Păzește-te de ele!

Dacă vrei să te distrezi sau să ai o companie plăcută, atunci fugi cât de repede poți de zodiile de mai jos. Nu sunt zodiile de care ai nevoie!

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt foarte serioși, supicioși și analitici. Nu sunt genul de oameni care să facă glume sau care să se exteriorizeze prea mult. Lor le place liniștea și le plac discuțiile interesante. Glumele, mai puțin. Ei consideră că dacă râd, asta le poate știrbi cumva imaginea de regi și regine de gheață pe care și-au format-o. Nu e vorba că nu înțeleg glumele, dar preferă să se facă că nu le înțeleg, pentru că asta le dă cumva o supremație a discuției și a informației. Nu te baza pe ei să facă glume, pentru că nu o vor face. Dar dacă sunt în cercul potrivit, posibil să poți smulge ceva de la ei.

Pești

Nativii zodiei sunt destul de relaxați și boemi. Cu toate astea, râsul nu s-a inventat pentru ei. Nici glumele, pe care nu prea știu să le facă, pentru că nu au această deprindere. Plus că sunt cât se poate de orgolioși și suspicioși, iar atunci când cineva face o glumă, ei o iau personal și se supără. Indiferent de glumă. Din acest punct de vedere, sunt chiar mai rigizi decât Capricornii, de la care mai poți scoate ceva. Nu îi lua cu tine în oraș, decât dacă vrei să bați un record de replici incisive și ironice pe minut.

Continuarea pe elli.ro

 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close