Antena 3 CNN Externe Doi îndrăgostiți au fost uciși în timp ce se plimbau cu barca pe Lacul Garda din Italia

Doi îndrăgostiți au fost uciși în timp ce se plimbau cu barca pe Lacul Garda din Italia

Doi tineri au fost uciși în timpul unei plimbări nocturne cu barca pe Lacul Garda din Italia după ce într-un accident nautic. Aceștia au intrat în coliziune cu o barcă motorizată fiind atrași la motorul acesteia.

 Doi îndrăgostiți au fost uciși în timp ce se plimbau cu barca pe Lacul Garda din Italia
Sursa foto: La Stampa
de Viorel Aydan Cioroi    |    21 Iun 2021   •   13:46

Duminică dimineață, Garda de Coastă a găsit trupul neînsuflețit a lui Umberto Garzarella, un bărbat în vârstă de 37 de ani, proprietar al unei firme care se ocupă cu sisteme de încălzire. În barca în care se afla cadavrul s-au găsit și hainele Gretei Nedrotti, iubita bărbatului.

Conform ANSA, după ce barca a fost atrasă la motor, femeia a fost aruncată peste bord. După o căutările scafandrilor, aceasta a fost găsită, mutilată, la 100 de metri adâncime, în același lac. Tânăra avea ambele picioare parțial amputate din cauza impacului.

Conform La Stampa, imediat după ce cadavrele au fost găsite, s-a constat faptul că acesta a fost un accident nautic, incidentul producându-se după ce barca tinerilor a intrat în coliziune cu o barcă motorizată, închiriată de doi turiști germani, fiind mai apoi atrasă către motor.  

Turiștii care se aflau la bordul bărcii sunt cercetați în libertate pentru omor.

 

×
Subiecte în articol: ucisi indragostiti barca
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close