Antena 3 CNN International News Rihanna este însărcinată! Cântăreața și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil

Rihanna este însărcinată! Cântăreața și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil

Fotografii surprinse în acest weekend, în New York, aparute în mai multe publicații locale, o arată pe celebra cântăreață Rihanna, însoțită de iubitul său, rapperul A$AP Rocky, etalându-și fericită burtica de gravidă.

Rihanna este însărcinată! Cântăreața și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press / Guerin Charles/ABACA
de Mia Lungu    |    31 Ian 2022   •   19:32

Cuplul este prezentat ținându-se de mână, cei doi zâmbind-și unul altuia, în timp ce burtica Rihannei este pusă în valoare de câteva bijuterii, potrivit CNN.

Acesta va fi primul copil pentru cuplu.

În martie 2020, cântăreața declara pentru British Vogue că în 10 ani „Voi avea copii – trei sau patru”.

”Simt că societatea mă face să vreau să simt: „Oh, ai înțeles greșit...” Ei te diminuează ca mamă dacă nu există un tată în viața copiilor tăi”, a spus ea.

"Dar singurul lucru care contează este fericirea, aceasta este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Acesta este singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat, este dragostea."

Rihanna, 33 de ani, și A$AP Rocky, 33 de ani, sunt prieteni de ani de zile și au făcut publică relația lor romantică în mai 2021.

El a numit-o „dragostea vieții mele” în timpul unui interviu cu GQ, adăugând că paternitatea este „în destinul meu, absolut”.

”Cred că aș fi un tată incredibil, remarcabil de uimitor”, a spus acesta.
 

×
Subiecte în articol: rihanna insarcinata iubitul A$AP Rocky copil
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close