Antena 3 CNN Life Aşa îţi poate distruge dieta relaţia! Te vei gândi de două ori înainte să te apuci de slăbit

Aşa îţi poate distruge dieta relaţia! Te vei gândi de două ori înainte să te apuci de slăbit

Aşa îţi poate distruge dieta relaţia! Te vei gândi de două ori înainte să te apuci de slăbit
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    10 Noi 2014   •   13:04
Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi si psihologi, se pare ca pierdera in greutate poate sa afecteze in mod negatic relatia de cuplu, in ciuda faptului ca pana acum se credea ca viata sexuala devine mai buna odata cu slabitul.
Studiul afost realizat de catre cercetatorii de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord si cei de la Universitatea din Texas si a conchis ca atunci cand unul dintre partenerii de cuplu slabeste mult viata sexuala are de suferit destul de tare.


Se pare ca acest lucru este cauzat de faptul ca persoana care slabeste sufera, totodata, si o transformare la nivlel psihic.
Mai concret, cel sau cea care pierde in greutate are impresia ca partenerul nu face destule eforturi pentru, asa cum au facut ei slabind, pentru a intretine relatia. Astfel, se ajunge la probleme de natura sexuala si la rarirea contactelor sexuale si totodata la discutii in contadictoriu in timpul carora partenerul care a slabit ii reproseaza celuilalt ca nu face acelasi efort.


La studiul respectiv au participat 21 de cupluri din Statele Unite ale Americii in care unul dintre membri a slabit, in medie, 14 kilograme in doi ani.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close