Antena 3 CNN Life Ce înseamnă, de fapt, când visezi că moare cineva apropiat

Ce înseamnă, de fapt, când visezi că moare cineva apropiat

Ce înseamnă, de fapt, când visezi că moare cineva apropiat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
13 Feb 2019   •   19:49

 Unul dintre cele mai inspaimantatoare vise pe care le poti avea este acela in care moare cineva cunoscut.

Atunci cand ai o astfel de experienta in somn, trebuie sa te intrebi de fiecare data: "Ce reprezinta persoana respectiva pentru mine?". Raspunsul la aceasta intrebare este cheia interpretarii unui astfel de vis morbid, potrivit Divahair.

De exemplu, daca visezi ca iti moare iubitul, este foarte posibil ca subconstientul sa iti spuna ca relatia voastra se destrama. Ceea ce reprezinta el pentru tine - iubirea - sufera o schimbare majora.

Ce inseamna cand iti visezi parintii murind

Unii oameni isi viseaza parintii murind, desi acestia sunt inca in viata in realitate. Intr-adevar, este foarte greu sa treci peste impactul emotional al acestui vis. Dar daca reusesti sa o faci, ai putea sa constati ca de fapt el arata ca TU te-ai schimbat, putand fi un simbol fie pentru un nou statut care iti da independenta, fie pentru relatia ta cu parintii, care s-a modificat substantial din cauza unor noi circumstante (in bine sau in rau).  

Ce inseamna cand visezi ca o persoana care a murit e ingropata din nou

Asta arata ca acest om drag s-a stins fara ca tu sa iti fi luat ramas bun de la el. Este foarte posibil sa fi existat o problema nerezolvata intre voi, niste vorbe nerostite sau niste sentimente neexprimate. De aceea, iti doresti sa fi avut mai mult timp la dispozitie pentru a incheia situatia, macar din punct de vedere emotional. 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close