Antena 3 CNN Life Ce se întâmplă dacă vei consuma câte un pahar de vin în fiecare seară. Sigur nu te așteptai la acest lucru

Ce se întâmplă dacă vei consuma câte un pahar de vin în fiecare seară. Sigur nu te așteptai la acest lucru

Ce se întâmplă dacă vei consuma câte un pahar de vin în fiecare seară. Sigur nu te așteptai la acest lucru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Iul 2017   •   11:06

Mulți dintre noi se pot regăsi în situația de față: după o zi lungă, ajungeți acasă, deschideți o sticlă  rece, de vin alb, și vă turnați un pahar sau două, însă niciodată nu ați știut ce efect are acest lucru asupra organismului.

Conform nutriționistei australiane Anne Finch, doar un pahar de vin pe seară este echivalentul consumului unei gogoși pe zi. Astfel, vei putea până la 11 kilograme într-un an, doar din această cauză.

Nutriționista a explicat că alcoolul are un consum ridicat de calorii, iar patru cocktailuri vă pot oferi mai mult de 950 de calorii, aproape jumătate din ceea ce ar avea nevoie femeia în medie într-o zi.

"Atunci când alcoolul devine prioritatea metabolică, nu ardem la fel de eficient grăsimile și zaharurile și, astfel, păstrăm mai mult din acesta ca grăsime corporală", a sups aceasta.

Potrivit Daily Mail, alcoolul reprezintă calorie goală clasice. El nu oferă nici un fel de nutrienți pozitivi, doar calorii suplimentare.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close