Antena 3 CNN Life Ce se întâmplă în corp dacă pui usturoi în cadă, înainte de baie

Ce se întâmplă în corp dacă pui usturoi în cadă, înainte de baie

Ce se întâmplă în corp dacă pui usturoi în cadă, înainte de baie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Aug 2017   •   15:36

Baia cu usturoi este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant şi plăcut de a administra doze de usturoi, care să lucreze împotriva gripei, răcelii sau a stresului cotidian.

Ne-o spune Lalitha Thomas, în "10 plante esenţiale", cea care a creat un sistem al plantelor medicinale ingenios, simplu şi totodată cuprinzător, potrivit "Organica Magazine", scrie BZI:ro.

Baia cu usturoi este o formă dinamică de prevenire a bolii, în special dacă în perioada respectivă îngrijiţi pe cineva ce suferă de o boală contagioasă.

Autoarea ne asigură că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu mirosul de usturoi. Dacă nu ne scufundăm cu tot capul în baie, caz în care părul ar continuă să păstreze mirosul de usturoi până ce îl spălăm cu şampon, mirosul din piele este, în general, nedetectabil.

Cum să foloseşti usturoiul că să fie cât mai bun pentru sănătate

Se folosesc ½-1 cană de pulbere de usturoi într-o cadă plină cu apă fierbinte (este recomandat să cumpărăm pulberea de usturoi de la un furnizor de plante medicinale).

În ceea ce priveşte cantitatea de apă, putem folosi mai multă sau mai puţină, până aflăm ce concentraţie ne prieşte.

Unii folosesc doar un sfert de cană, alţii două căni de pulbere de usturoi (deşi e cam mult). Se poate încerca şi usturoi pisat.

Baia de usturoi extrage toxinele din întregul organism, acumulate de-a lungul unei zile de lucru, calmează tensiunea şi anxietatea, revigorează, tratează febra musculară.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close