Antena 3 Life Culinar REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

de M.Z.    |    24 Dec 2019   •   15:40
REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc
Sursa foto: Foto: Antena3.ro

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cimbrul mărunţit este secretul cârnaţilor ardeleneşti. O reţetă clasică de cârnaţi ardeleneşti include carne macră şi carne grasă într-un procent de 80% cu 20%. 

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Pentru carnea macră se foloseşte pulpă de porc. La carne se adaugă 100 g usturoi pisat, 100 g sare, 20 g piper negru macinat mare şi 10 g cimbru mărunţit, potrivit adevarul.ro.

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Se lasă la uscat două trei zile, după care se afumă şi se păstrează la loc răcoros.

×
Subiecte în articol: carnati
Parteneri
x close