Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cimbrul mărunţit este secretul cârnaţilor ardeleneşti. O reţetă clasică de cârnaţi ardeleneşti include carne macră şi carne grasă într-un procent de 80% cu 20%. 

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de M.Z.    |    24 Dec 2019   •   15:40

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Pentru carnea macră se foloseşte pulpă de porc. La carne se adaugă 100 g usturoi pisat, 100 g sare, 20 g piper negru macinat mare şi 10 g cimbru mărunţit, potrivit adevarul.ro.

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Se lasă la uscat două trei zile, după care se afumă şi se păstrează la loc răcoros.

×
Subiecte în articol: carnati
Parteneri
Izotop de 30.000 de dolari/gramul, obţinut la Cernavodă
x close