Antena 3 CNN Life Descoperă AICI cum poți să devii o femeie senzuală, pentru a avea o viață fericită zi de zi!

Descoperă AICI cum poți să devii o femeie senzuală, pentru a avea o viață fericită zi de zi!

Strălucire, carismă, sex appeal...ce sunt toate acestea? Ce le face pe femei să îi atragă pe ceilalți oameni ca un magnet și cum poți să devii și tu extrem de carismatică? Este o întrebare la care cu siguranță te-ai gândit până acum și poate consideri, sau poate ai observat că foarte multe reprezentante ale sexului frumos se definesc prin machiaj.

Descoperă AICI cum poți să devii o femeie senzuală, pentru a avea o viață fericită zi de zi!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   17:26

Poate și tu te numeri printre femeile care nu ies niciodată din casă fără a fi perfect machiată. La fel de bine, este posibil să te fi aflat în situația de a fi mers aranjată din cap până-n picioare în club cu o prietenă destul de discretă, dar care totuși a reușit să atragă mult mai multă atenție decât tine. Și, pe lângă faptul că se remarcă datorită comportamentului ei încrezător în sine, a reușit și să câștige simpatia tuturor în cel mai scurt timp. În acel moment, poți realiza ceea ce contează de fapt și cum carisma are legătură cu radiațiile interne, nu cu hainele pe care le porți sau cu produsele de machiaj folosite.

Așa că, dorești și tu să îți îmbunătățești propria carismă, indiferent că porți rochii fermecătoare sau pijamale. Partea frumoasă este că poți ajunge să înveți cum să fii carismatică și pozitivă, aceste calități ajutându-te să ai succes în viață, cu sexul opus și aproape în orice întreprinzi. Iar în momentul în care vei avea un efect radiant asupra altora, toate ușile ți se vor deschide.

Descoperă 5 sfaturi practice pentru a-ți îmbunătăți carisma:

Ai încredere în tine și în abilitățile tale

Este important să devii independentă, din toate punctele de vedere, dar mai ales emoțional. Căci dependența de alți oameni sau nevoia de atenție din partea altora îți afectează carisma.

Tu te cunoști cel mai bine și știi ceea ce este important pentru tine, de aceea trebuie să ai încredere în tine, indiferent de situație. Nu uita să-i faci și pe cei din jur să simtă asta!

Relaxează-te conștient

Stresul este asociat cu tensiunea din corp și cu diverse alte afecțiuni. Cu toate acestea, există modalități excelente de relaxare regulată cu câteva ritualuri diferite.

Indiferent că vei alege meditație, yoga, saună sau masaje, important este să fii conștientă de tine, de respirația și de corpul tău. Prin urmare, lasă toate gândurile deoparte și concentrează-te asupra ta și a sentimentelor tale în acele clipe.

Iubește-te

Iubirea de sine te ajută să îți îmbunătățești carisma, acceptarea totală a propriei persoane fiind o cerință de bază pentru o atitudine pozitivă. Doar când te vei putea accepta cu totul, vei putea fi încrezătoare în tine și în ceilalți.

Încearcă să te bucuri de fiecare moment din viață și să nu mai permiți ca starea ta de spirit să fie influențată de vreme, oameni sau alte influențe externe.

Folosește meditația magică

Anumite tehnici de meditație, pe care le vei practica zilnic, te pot ajuta să ajungi așa cum îți dorești și să îți îmbunătățești carisma.

Stai culcată și relaxează-te complet. Imaginează-ți că respiri razele soarelui și acestea ajung să curgă prin fiecare celulă a corpului tău. Stai în această poziție cât mai mult posibil, și până la urmă, vei deveni chiar și tu un soare.

Fii atentă la gândurile tale

Pe parcursul unei zile, gândurile apar inconștient în mintea ta, influențând acțiunile tale. De aceea, trebuie să îți permiți să le recunoști și să le schimbi pe cele negative. Eliberează-te de credințe, lucruri sau gânduri negative care te limitează, transformându-le în lucruri pozitive, de susținere.

Ține cont de toate sfaturile de mai sus și în plus, zâmbește cât mai des, căci astfel vei promova fericirea și mulțumirea și vei putea transmite această atitudine deschisă și altor persoane. Uneori, un zâmbet este suficient pentru a părea mult mai feminină și carismatică!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close