Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul lunii MAI. Cum staţi cu dragostea, banii şi sănătatea în ultima lună de primăvară

Horoscopul lunii MAI. Cum staţi cu dragostea, banii şi sănătatea în ultima lună de primăvară

Horoscopul lunii MAI. Cum staţi cu dragostea, banii şi sănătatea în ultima lună de primăvară
de O.P.    |    30 Apr 2014   •   13:10

Luna mai este poate una dintre cele mai sofisticate luni, din punct de vedere astrologic. Avand in vedere ca planetele par sa se alinieze pentru a favoriza nativii din nascuti in prima jumatate a anului, horocopul lunii mai se arata deopotriva optimist pentru acestia dar si tensionat pentru restul nativilor, mai ales cand vine vorba de cariera. Luna interesanta pentru Gemeni, Leu si Pesti, care vor avea mari realizari In ceea ce urmeaza va prezentam detaliat ce spun astrele pentru fiecare semn zodiacal, in luna mai.

BERBEC
Dragoste:
Berbecii nu au sanse sa primeasca ceea ce vor de la persoana iubita iar conditiile externe, fie ca este vorba de barfe din parte apropiatilor sau a prietenilor, isi pun amprenta pe relatia voastra. Pentru a trece cu bine de luna mai din punct de vedere relational, trebuie sa-ti stabilesti un obiectiv catre care sa te indrepti alaturi de partener si sa urmezi acest drum cu tenacitate, curaj si multa rabdare.
Cariera si bani:
Daca la capitolul dragoste lucrurile nu stau chiar bine, la capitolul cariera totul pare sa mearga perfect. Avand in vedere ca va puteti mentine calmul prin natura voastra, veti reusi sa treceti cu diplomatie peste diversele dezacorduri care vor aparea la locul de munca. Veti observa ca va descurcati si fara echipa in realizarea telurilor propuse si acest lucru se va vedea din punct de vedere financiar. Cu siguranta in mai veti beneficia de aprecierea sefilor si va veti stabiliza din punct de vedere financiar.
Sanatate:
Avand in vedere ca aveti multe obstacole de trecut atat in relatie cat si la locul de munca, ar fi indicat sa treceti mai des pe la medic. Corpul vostru ar putea ceda la un moment dat din cauza stresului, ceea ce ar putea sa te lege la pat. Incearca sa te odihnesti cat poti de mult si sa te bazezi pe psihicul tau puternic pentru a ramane cu sanatatea in picioare.

TAUR
Dragoste:
Taurii tind sa neglijeze persoana iubita in luna mai din cauza ca sunt de parere ca au alte lucruri mai interesante de facut. Este posibil ca acest lucru sa duca la o despartire subita, lucru de care nu aveti nevoie nicidecum in aceasta perioada. Faptul ca va pierdeti in munca si ca nu acordati decat un minim din timpul dumneavoastra persoanei iubite s-ar putea sa aiba repercursiuni majore pe viitor. Veti reusi sa va duceti cu zaharelul partenerul si pana la urma il veti atrage din nou langa voi.
Cariera si bani
Cariera infloreste pe zi ce trece insa, dupa cum am spus, va afecteaza relatie. Acest lucru nu pare sa va deranjeze catusi de putin, avand in vedere ca obtineti promovari si cresteri salariale in luna mai. Cel mai important insa este sa va dati seama ca nu orice minune tine la nesfarsit. Nu va luati nasul la purtare cu sefii pentru ca este posibil sa pierdeti foarte usor ceea ce ati castigat prin munca multa. Va sfatuim sa dati dovada de mult altruism fata de colegi, ca sa nu se razvrateasca impotriva voastra.
Sanatate:
Din fericire, aveti o sanatate de fier. Desi oboseala isi spune cuvantul, nu veti simti niciun efect asupra corpului. Este posibil insa sa fiti atacati de o serie de viroze slabe dar care vor trece cat se poate de repede.

GEMENI
Dragoste:
Gemenii vor trece printr-o perioada cat se poate de agitata in luna mai din punct de vedere relational. Gemenii vor dezvolta un apetit sexual neobisnuit de mare chiar si pentru ei. Atentie sa nu cumva sa calcati stramb doar din cauza instinctelor si sa pierdeti tot ce ati cladit in ultimele luni. Ar trebui sa fiti cat se poate de ponderati cand vine vorba de relatiile fugitive si sa va ganditi de doua ori inainte sa dati curs la invitatiile pentru aventuri de o noapte.
Cariera si bani:
Jupiter va da putere sa progresati peste limitele voastre in cariera. Este adevarat, veti avea noroc si sanse mari, insa va veti speti destul de mult pentru ele. Ati putea sa va consumati energia sexuala in munca, pentru a fi siguri ca nu veti strica relatia cu persoana iubita, insa acest lucru v-ar putea strica concentratia. In orice caz, ca de fiecare data, veti gasi solutia potrivita pentru voi si nu veti ezita sa riscati. Iar luna mai este propice pentru riscuri, ceea ce inseamna castiguri materiale nebanuite.
Sanatate:
Gemenii se simt incredibil de bine in mai. Plini de energie si cu psihicul puternic, nu vor avea deloc probleme majore de sanatate. Este totodata momentul sa va intrati din nou in forma si ar fi indicat sa mai dati pe la sala. Nu exagerati cu alcoolul insa, pentru ca ficatul va este deja obosit.

Horoscopul pentru celelalte zodii îl găsiţi pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close