Antena 3 CNN Life Oameni Povestea lui Cosmin, tânărul devenit milionar în dolari din poker: "Într-o seară am câştigat 145.000 de dolari. Jucam, zi de zi, câte 14-16 ore"

Povestea lui Cosmin, tânărul devenit milionar în dolari din poker: "Într-o seară am câştigat 145.000 de dolari. Jucam, zi de zi, câte 14-16 ore"

Tânărul Cosmin Joldiş, din Cluj, a început să joace poker în facultate și, în ultimii 10 ani, a reușit să câștige peste 1,5 milioane de dolari. El spune că va face asta până la pensie. "A fost şi o lună întreagă în care jucam, zi de zi, câte 14-16 ore"

Povestea lui Cosmin, tânărul devenit milionar în dolari din poker: "Într-o seară am câştigat 145.000 de dolari. Jucam, zi de zi, câte 14-16 ore"
Sursa foto: Captura Youtube/ Mircea Bravo
de Mia Lungu    |    10 Feb 2022   •   13:59

"Lumea când spui că joci poker crede că joci la aparate, la ruletă. Chestii de noroc", explică Cosmin Joldiş într-un interviu acordat vloggerului Mircea Bravo, în care a povestit cum a început să joace şi cum arată viaţa de jucător profesionist de poker.

"Am început în facultate, jucam cu colegii de cămin poker. Am văzut că aveam prieteni care câştigau şi am început să studiez videouri care explicau cum să joci corect poker. Le-am studiat foarte bine şi am zis: „asta, e, începem să jucăm poker”, spune tânărul.  

Pe măsură ce obținea rezultate tot mai bune şi observând că alţi români de 7-8 ani făceau an de an bani din poker, s-a hotărât să devină jucător profesionist, lucru care s-a și întâmplat, anul trecut.    

În prezent, tânărul ocupă locul 14 în clasamentul veniturilor jucătorilor de poker din România.

"Eram în anul 3 de Facultate la „Autovehicule rutiere” în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Am câştigat aşa de mulţi bani, încât am zis că orice aş face la facultate nu aş putea câştiga astfel”, spune el.    

Părinţii a primit greu vestea dar, cu timpul, s-au obişnuit.

"A fost şi o lună întreagă în care jucam, zi de zi, câte 14-16 ore", explică el. 

 

×
Subiecte în articol: Cosmin Joldiș Cluj poker
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close