Antena 3 CNN Life Și-a ucis soțul și a crezut că era la un pas să scape nepedepsită, dar papagalul a dat-o de gol. Ce le-a "spus" pasărea polițiștilor

Și-a ucis soțul și a crezut că era la un pas să scape nepedepsită, dar papagalul a dat-o de gol. Ce le-a "spus" pasărea polițiștilor

Și-a ucis soțul și a crezut că era la un pas să scape nepedepsită, dar papagalul a dat-o de gol. Ce le-a "spus" pasărea polițiștilor
Sursa foto: foto: Pixabay.com
10 Iun 2019   •   17:10

O femeie a fost condamnata la inchisoare pentru uciderea sotului, iar singurul martor al crimei a fost papagalul vorbitor al barbatului.

Martin Duram zacea fara viata cand politistii au ajuns la locuinta acestuia. Fusese impuscat de cinci ori. In locuinta se afla si sotia lui Martin, Glenna. Femeia avea o rana la cap.

In locuinta sotilor Duram se afla si animalul de companie al acestora, un papagal vorbitor. La sosirea politistilor, pasarea repeta obsesiv ultimele cuvinte ale victimei „Nu trage!”

Pare greu de crezut, dar pasarea a avut un rol extrem de important in condamnarea la inchisoarea pe viata a femeii acuzate ca si-a ucis fara mila sotul.

Desi Glenna a incercat sa ii convinga pe politisti ca nu stie ce s-a intamplat si ca ea si sotul sau au fost atacati, cercetarile la fata locului au scos la iveala faptul ca atacul a fost unul planuit din timp de femeia. Ea a planificat uciderea sotului sau si apoi voia sa se sinucida, lasand chiar si un bilet de adio.
„Va rog sa ma iertati. Sunteti tot ce am facut mai bun in viata. Va iubeste mama!”, le-a scris Glenna copiilor sai.

Glenna nu a reusit sa isi duca planul pana la capat, tentativa ei de sinucidere esuand. Rana pe care si-o provocase la cap a fost una superficiala, potrivit The Mirror.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close