Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETA CAMBRIDGE. Adevărul despre dieta Cambridge. Cât de mult poți să slăbești

DIETA CAMBRIDGE. Adevărul despre dieta Cambridge. Cât de mult poți să slăbești

DIETA CAMBRIDGE. Dieta Cambridge a fost creată pentru a da rezultate într-un ritm cât mai repede. Dieta presupune să consumi o cantitate de alimente invers proporționale cu greutatea pe care vrei să o slăbești.

DIETA CAMBRIDGE. Adevărul despre dieta Cambridge. Cât de mult poți să slăbești
11 Dec 2019   •   12:03

DIETA CAMBRIDGE.Ce este dieta Cambridge? Cu cât vei vrea să slăbești mai mult, cu atât mesele tale vor fi mai mici. Planul dietei se bazează pe consumul unor batoane speciale, sucuri, supe și shake-uri.

DIETA CAMBRIDGE.Cum funcționează dieta Cambridge?
Odată ce te hotărăși să urmezi această dietă, trebuie să ai un consultant alături de tine pe toată durata dietei. Dieta îți forțează corpul să intre în starea de cetoză, proces natural care apare atunci când grăsimile sunt transformate în energie de către organism. Dieta îți oferă suficiente proteine pentru a nu pierde din masa musculară, ci doar din grăsimi.

DIETA CAMBRIDGE În primele etape ale dietei, nu este indicat să faci exerciții, dar cu cât înaintezi în dietă, poți începe cu niște exercții simple, ușoare, astfel încât să fii activă.

Etapele dietei Cambridge
Etapa 1. Durează între 1 si 12 săptămâni și este cea mai dură. Se vor consuma în jur de 4 alimente sau produse proteice (shake-uri, supe proteice) și 200 ml de lapte degresat.
In această etapă se vor consuma între 415 și 515 calorii pe zi, ceea ce este foarte puțin.

Etapa 2. Durează în jur de o saptamană (sau mai mult). Se vor consuma 3 produse proteice, lapte degresat și câteva legume gătite sănătos. În această perioadă se vor consuma în jur de 800 de calorii.

Etapa 3. Se va ține pentru 2 săptămani. Este mai prietenoasă, se vor consuma 2 produse pe baza de proteine, ai voie să servești toate cele 3 mese, dar echilibrat. Te vei axa pe multe salate, fructe si nuci. Nu uita de lapte, este permis. Nu vei consuma mai mult de 1.000 de calorii pe zi.

Mai multe, pe Elle.ro.

×
Subiecte în articol: dieta cambridge dieta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close