Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Doctorul Mencinicopschi, despre pericolul din carne: Puii nu sunt injectați când sunt vii, ci după sacrificare

Doctorul Mencinicopschi, despre pericolul din carne: Puii nu sunt injectați când sunt vii, ci după sacrificare

<1 minut de citit Publicat la 17:27 27 Ian 2019 Modificat la 17:27 27 Ian 2019
o_1d27uk04a117d13gm16ck108c1vs68.jpg

Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, poate cel mai cunoscut specialist român în domeniul alimentației, a vorbit la ”Voi cu Voicu” despre pericolul pe care îl reprezintă carnea din galantarele magazinelor.

”Este o mică confuzie. Puii nu sunt injectați când sunt vii. Pot fi tratați când se îmbolnăvesc, dar ei sunt injectați după ce au fost sacrificați. Se injectează saramură. Nu este doar apă cu sare, conține și glutamat și așa mai departe. Este injectarea pentru a crește greutatea, a face carnea fragedă și gustoasă” spune doctorul Mencinicopschi.

”La unele animale se acumulează metale grele în grăsime, din cauza poluării. Planeta este poluată global, tehnologiile industriale nu pot fi schimbate decât foarte greu, producătorii sunt presați. Grăsimile hidrogenate, margarinele, deși nu conțin colesterol, sunt cancerigene. Cine plătește pentru amarul de ani în care atâția oameni s-au îmbolnăvit?” a precizat nutriționistul.

 

×
x close