Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase ar putea candida la alegerile prezidenţiale

Adrian Năstase ar putea candida la alegerile prezidenţiale

Adrian Năstase ar putea candida la alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Adrian Nastase
01 Mar 2009   •   20:45

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, îl consideră pe Traian Băsescu singurul vinovat pentru situaţia dezastruasă în care se află ţara noastră. ?În ultimii patru ani problemele economice, izolarea ţării, dezastrul din ţară se datorează unei minţi complicate, care, practic, nu a făcut decât să dezbine?, a spus el.
În ceea ce priveşte actuala poziţie a partidului său, social-democratul este de părere că PSD-ul are de pierdut de pe urma actualei coaliţii. Adrian Năstase este de părere că PSD-ul este într-o situaţie inedită care a creat derută chiar şi în interiorul organizaţiilor locale. ?În această mişcare practic PSD-ul va fi ţap ispăşitor, probabil alături de Emil Boc. Cred că PSD-ul nu se va putea prezenta în mod semnificativ şi cu şanse de câştig la alegeri, în măsura în care va fi împreună cu PD-L la guvernare. Mergând pe această linie, partidul se topeşte de fapt în PD-L?, susţine Năstase.
Năstase a anunţat că ar putea candida la alegerile prezidenţiale. El a declarat partidul său are nevoie de un candidat puternic în cursa prezidenţială şi că este dispus să candideze, însă numai dacă PSD îl va sprijini cu adevărat în luptă.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PSD
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close