Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Adrian Năstase renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Adrian Năstase renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Ian 2012   •   18:11

Liderul grupului deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a precizat că Adrian Năstase l-a anunţat că nu mai doreşte să candideze la nici o funcţie în Biroul Pemanent al Camerei, respectiv la cea de vicepreşedinte, pe care o deţinea, informează Mediafax.
   
Potrivit lui Duşa, Năstase a motivat că face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar, având în vedere situaţia sa.
   
"Domnul Adrian Năstase m-a anunţat că nu mai doreşte să candideze la nicio funcţie în Birroul Permanent, la funcţia de vicepreşedinte al Camerei, spunând că face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar, având în vedere situaţia sa. Sunt destul de mâhnit că un parlamentar de calitatea şi experienţa domnului Adrian Năstase se retrage din conducerea Camerei şi va avea de suferit şi calitatea activităţii parlamentare. Sper că dânsul va fi foarte activ în grupul parlamentar şi ne va folosi experienţa sa", a spus Duşa.
   
Acesta a precizat că cel care îl va înlocui pe Adrian Năstase în conducerea Camerei Deputaţilor urmează să fie desemnat miercuri în cadrul conducerii partidului şi în grupul parlamentar.
   
Duşa a adăugat că deputaţii PSD vor participa la şedinţa de plen de miercuri privind alegerea Biroului Permanent şi la prima şedinţă de Birou, apoi vor intra în grevă parlamentară.
   
Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul "Trofeul calităţii".


Citeşte şi Năstase: Este clar că este vorba de o decizie politică, murdară. Eu am avut cinci martori, iar acuzarea 900.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close