Antena 3 CNN Politică Alegeri cu scandal. Deputatul Daniel Bărbulescu, cu bâta în maşina Parlamentului (VIDEO)

Alegeri cu scandal. Deputatul Daniel Bărbulescu, cu bâta în maşina Parlamentului (VIDEO)

Alegeri cu scandal. Deputatul Daniel Bărbulescu, cu bâta în maşina Parlamentului (VIDEO)
Sursa foto: Bata in masina
22 Feb 2009   •   13:59

Alegeri cu tensiuni şi reclamaţii la Găneasa, în judeţul Olt. Deputatul PD-L Daniel Bărbulescu a fost suprins duminică dimineaţă cu o o bâtă în portiera maşinii Parlamentului Romaniei. Daniel Bărbulescu face parte din Comisia Juridică de Disciplină şi Imunităţi a Camerei Deputaţilor.
Deputatul a explicat că bâta fusese pusă în maşină de către şofer, pentru autoapărare şi că aceasta nu a fost folosită. Bărbulescu spune că el se afla pe locul şoferului doar pentru a se încălzi în maşină. Deputatul a declarat că nu se simte în siguranţă în Găneasa, în urma incidentelor care s-au petrecut în ultima perioadă şi a adăugat că a făcut trei plângeri la poliţie referitoare la această situaţie, dar nici una nu a fost soluţionată.
Tot la Găneasa, doi consilieri locali se plâng că au fost agresaţi de susţinătării candidatului din partidul rival în momentul în care au ieşit dintr-una din secţiile de votare din comună. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost vorba doar de o altercaţie verbală. Persoanele implicate au fost conduse la postul de poliţie şi au primit un avertisment verbal.
Aproximativ 80 de poliţişti şi peste 100 de jandarmi asigură ordinea publică în localitate în ziua alegerilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close