Antena 3 CNN Politică Alin Coleșa, deputat AUR, despre metodele contraceptive: ”Educație sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite”

Alin Coleșa, deputat AUR, despre metodele contraceptive: ”Educație sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite”

Deputatul AUR, Alin Coleșa, a declarat marți, în plenul Camerei Deputaților, că inseminarea artificială este de fapt o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale.

Alin Coleșa, deputat AUR, despre metodele contraceptive: ”Educație sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite”
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   14:28

Deputatul AUR a mai spus că metodele contraceptive reprezintă o educație sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite. Alin Coleșa a făcut aceste afirmații în cadrul dezbaterilor pe marginea unei inițiative legislative, depuse de PSD, privind inseminarea artificială umană și sporirea natalității. Inițiativa a fost respinsă.

”Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare (sic!) se finanțează și promovează agresiv o educație sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepționale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilității femeilor. Pe de altă parte, se finanțează și promovează însămânțarea artificială. Se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist și promovează familia monoparentală născută din fașă monoparentală”, a declarat Alin Coleșa în plenul Camerei Deputaților.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close