Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu se pregăteşte de o alianţă cu Nicuşor Dan, dar şi cu Băsescu

Alina Gorghiu se pregăteşte de o alianţă cu Nicuşor Dan, dar şi cu Băsescu

Alina Gorghiu se pregăteşte de o alianţă cu Nicuşor Dan, dar şi cu Băsescu
14 Iun 2016   •   12:19

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că liberalii nu vor face niciun fel de alianţă cu PSD nici la consiliile locale din sectoarele Capitalei, nici pentru Consiliul General şi vor avansa discuţii cu celelalte formaţiuni politice astfel încât să se genereze o opoziţie "consistentă", potrivit Agerpres.

"Decizia unanimă a colegilor noştri a fost aceea de a face opoziţie, opoziţie şi iar opoziţie. Nu vom face niciun fel de alianţă cu PSD la niciunul din sectoare, nici la Consiliul General. Nu vom avea niciun fel de apropiere de PSD care nu credem că va ieşi din nota demagogiei şi a populismului cu care ne-a obişnuit de ani de zile la Capitală. Vom încerca să avansăm proiectele pe care le avem deja anunţate în campania electorală la nivelul fiecărui sector, să facem un inventar al problemelor la nivelul fiecărei comunităţi şi să vedem ce reuşim să facem în fiecare an", a spus Gorghiu, la finalul unei discuţii cu consilierii locali ai partidului de la sectoarele Bucureştiului, dar şi cu liberalii din Consiliul General.

Ea a precizat că PNL va încerca să creeze o opoziţie "consistentă şi constructivă" prin discuţii cu celelalte formaţiuni politice din consiliu.

"Vom avansa discuţii cu celelalte formaţiuni politice din consiliile locale pentru a avea o masă mai mare de consilieri care să facă opoziţie la nivelul sectorului. Sunt foarte puţine sectoare unde împreună cu USB sau PMP se poate face o majoritate pentru a putea desemna un viceprimar. Am avut această aritmetică în interiorul şedinţei, am făcut această analiză, însă colegii noştri au fost mandataţi ca până (...) când se vor depune jurămintele să vadă cum reuşesc să concretizeze discuţiile deja existente", a adăugat Alina Gorghiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PNL usb Nicușor Dan
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close